החום לא מפסיק!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכי גבוה שהגיע בנתיים זה 39.5 וכל 8 שעות אני נותנת לו נורופן כי פשוט כל 8 שעות החום עולה שוב

10 תגובות
עמוד 1
  • תראי, זה יכול להיות קשור לשיניים
    אבל לא בהכרח וקשה לייעץ דרך האינטרנט
    במכבי יש מחקד אחיות טלפוני שאפשר להתייעץ וזה מאד עוזר ומרגיע
    אני ממליצה להתקשר.
  • בעקרון חום כזה גבוהה לא אמור להיות תופעה של שיניים...
    אותי אישית ממש מפחיד כל עניין החום.. לפעמים הילד מתנהג כרגיל אבל החום בשמיים. וזה ממש מפחיד!!!
    כמה ימים החום?? אם למעלה מ 3 ימים אני הייתי ממליצה לקחת למיון. הרי לא הגיוני להרעיל כל היום את הגוף הקטן שלו בנורופן נכון? מכירה את זה מאוד טוב את התופעה של החום והסבב אקמולי- נורופן. זה מתסכל בטירוףףףףףף!!!
    גם רז עם חום ולא נוגעת לי באוכל! כאילו שלא מספיק היא דחליל

• לא מבינה בזה כלכך. למזלי האמת..
    אבל שולחת החלמה מהירה וחזרה מהירה לשגרה!

• הי בובה

• וואי אנחנו בדיוק באותו המצב

• את יכולה לעשות מקלחות פושרות. אני בד"כ מביאה נובימול, אם מקרה קיצוני אז נורופן ורק כשרופא אמר לי. יכול להיות שזה שיניים, כי כן ,שיניים יכול לתת כזו תגובה שלחום גבוהה ושלשולים וחוסר תאבון ואסור להכריח לאכול אחרת יקיא..ככה היה פעם לבן שלי והרופא אמר שיותר חשוב לשתות הרבה מאשר לאכול במצב הזה.
  • לפי מה שאת מתארת נראה באמת שהוא חטף איזה וירוס בגלל שהוא מוציא שיניים- הגוף חלש יותר ורגיש יותר לוירוסים בגלל זה

• אהובים שלי תרגישו טוב!
    הכל יכול להיות מאמי, וירוס או שיניים, את כבר תדעי

מסכן לולי :-(
    שולחת לכם חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה