תחזיקו לי אצבעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה מראש! ובקריאה נרגשת לזקיקים שלי : זקיקונים מקסימים שלי, מחר אמא מגיעה לצפות איך גדלתם, יפים שלי, תגרמו לאמא נחת. אמא אוהבת....
    בהצלחה לכולנו!!

12 תגובות
עמוד 1
  • זקיקונים חמודים גם אני הדודה מחולון מבקשת שתגרמו לאמא מחר נחת וגאווה ותראו לה כמה הורמונים אכלתם וכמה יפה גדלתם
    יקרה שלי ,מאחלת לך בהצלחה ומחזיקה לך מלא
  • חמודות שכמותכן ...
    בהצלחה מחר שישמינו ויגדלו להם בכיייייף
  • תודה בנות . מקסימות !

• אני מאמינה הזקיקונים שומעים הכל ולכן אין סיבה לדאגה חחחחחחח

שיהיה בהצלחה מתוקה
  • אמןןןן

אמה
  • נו .... מה שלום הזקיקים ??? היה לכם דייט היום לא ?
  • ח ח חח מצחיקות:-)
    אמן!!!!!!!!!!!!!
  • בהצלחה רבה !!!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • תודה בנות
    חיזקתן את רוחי , נצפה רק זקיק מתוק אחד... בומבילי (24) מתוק אחד.... לרגע חששתי בגלל הגודל שאולי כבר בייצתי - אחרי בדיקת הדם האחות בישרה לי שאקבל את האוביטרל כי עוד לא היה ביוץ....

חשבתם שהסתיים ב"טוב" .. ??? גם אני חשבתי וייחלתי

הבוקר, כנראה שהסיטואציה הלחיצה את החצי שלי בכל זאת הזרעה ראשונה, הוא לא הצליח לתת ואני נלחצתי והלחצתי אותו עוד יותר עם בכי מה אומר - ביאוס ענקי ... האחות אמרה שלא אלחיץ אותו ושנעשה רגיל ושמחר אקח את התמיכה
    נשים יקרות ----- צריך לזרום עם החיים ולא לתת לציפיות להשתלט עלינו אהה.....

בהצלחה לכולם !

• היי מותק,
    אני מבינה את הביאוס והאכזבה אך תמיד צריך לחשוב ולהאמין ש-הכל לטובה...
    תנסו באמת להנות מהחודש הזה ולחשוב מחשבות חיוביות...
    זו ההזרעה הראשונה שלכם?
    כמה זמן אתם מנסים?

שולחת חיבוקים מעודדים

אמה
  • מבינה לגמרי את מה שהיה שם... גם לי זה קרה עם בעלי בפעם הראשונה היינו צריכים להגיע לשאיבה עם זרע והוא לא הצליח לבד וגם לא בעזרתי והשאיבה הייתה בשבע בבוקר... אז... הרופאה אמרה שפשוט ניהיה יחד בעדינות וכך היה!!!

לחץ לא מוסיף - תביני אותו הוא לא רובוט וכשיש כזה לחץ זה פשוט לא עובד להם!!!

בהצלחה
  • צודקות בנות - צריכה לשאוב אופטימיות ושקט נפשי כמה שניתן

אמה, זו הייתה אמורה להיות הזרעה ראשונה . אנחנו מנסים מעל 4 שנים אך לא רציתי התערבויות כימיות לפני ...... מגיעים לנקודה שמחליטים ש... נו טוב אולי צריך עזרה
    בהצלחה לכולנו - שהחודש הוא החודש שלנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה