עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי! לא הייתי כאן הרבה זמן- שמחה לחזור...
    אשמח אם מישהי תוכל לענות לי, אני קצת בלחץ.
    אני כמה ימים לפני הזרעה, מזריקה גונל F בשבוע האחרון. מחר אני אמורה לטבול.
    ביום ו' (אתמול) נצפה זקיק בגודל 14 מ"מ ורירית 8.5 מ"מ.
    קודם היתה לי הפרשה שדי אופיינית ליום של הביוץ ואני ממש מפחדת שהיה לי ביוץ טבעי לפני האוביטרל ושפספסתי את הביוץ. בעקרון אני מחר במחלקה, הם יוכלו לראות ע"פ הפרוגרסטרון אם היה ביוץ?
    מה אתן חושבות, יש סיבה לדאגה?? או שאני סתם לחוצה?

6 תגובות
עמוד 1
  • הי על פי מה שאני יודעת בבדיקת דם לפרוגסטרון אפשר לדעת אם היה ביוץ וזקיק צריך להגיע ל 18 לפחות אז אולי זה עוד יומיים שלושה הביוץ
  • כמו ששושני ענתה לך בדיקת דם תראה בוודאות אם היה ביוץ אבל אני בספק שהם פיספסו ב us יש לך זקיק 14 ואת עם תמיכה זא שבעוד יומיים שלושה הנא יכול לגדול תטפחי אותו חחח אני חושבת שאת לפני ביוץ אגב הפרשות ביוץ לפעמים מופיעות מס ימים לפני בביוץ
    עדכני אותנו נשיקות
  • לא נראה לי שיש מה לדאוג לפעמים ההפרשות מגיעות דווקא כמה ימים לפני הביוץ...
    מאחלת לך המון הצלחה בהזרעה ובשרות טובות

אמה
  • מאמי הפרשות לא אומרות כלום!!! רק בדיקת פרוג' תראה לך אם בייצת או לא, למרות שאני מאמינה שלא בייצת עדיים, הזקיק היה רק 14 .. אז הוא עוד צריך לגדול כדי לבייץ
  • תודה על התשובות!!
    אכן צדקתן.. לא היה עדין ביוץ. ברוך ה'!
    אמן שנזכה כולנו לחבוק מהר מהר :)
  • מעולה
    אמן ואמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה