היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יום שני התאומים שלי חוגגים את גיל שנה ואני כבר שבוע כמעט לא ישנה מהתרגשות כן אני יודעת שהרבה יגידו שאני נסחפת אבל מה לעשות לא ידעתי באמת מזה אהבת אם.. רק היום אני מבינה לאיזה רמות מטורפות ופסיכוטיות זה יכול להגיע..
שבוע טוב בנות
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
17 תגובות
עמוד 1
זר לא יבין......... אני גם חושבת שיום הולדת שנה זה היום הולדת הכי מרגש. אגב, מאז שאני אמא אני חושבת לעצמי שכל יום הולדת שלי בטח נורא מרגש את אמא שלי וזה בעצם לא רק יום שמח וכיף גם לי אלא גם לה!
זה באמת מרגש ברמות עצומות ומטורפות!!!!!!!!!!!!!!!!!! האבה מטורפת שהולכת וגדלה מיום ליום
ברור שזה מובן!!!!
איזו התרגשות!
מבינה אותך לגמריי. גם אצלי הם בני שנה בעוד שבוע וחצי וכבר הרבה זמן אני בהתרגשות ....{} אגב, מבחינתי זה אף פעם לא עובר, כל יום הולדת אני בהתרגשות והבת שלי כבר בת 5
איזה התרגשותתתתת ובאמת איך שהזמן טס!!! שימשיכו לגדול ולפרוח עם הורים לתפארת!!! נשיקות
מזל טוב ענקי
אהבה הזוייה לחלוטין..
ווואי כבר שנה?? אני זוכרת שאחלנו לך מזל טוב ללידתם
מאמי שיהיה המווווון מזל טוב תגדלו אותה בנחת בכיף באושר בשמחה
את ממש ממש ממש לא נסחפת חיכית להם כל כך הרבה וסביר מאוד שההתרגשות כזאת חזקה
חוץ מזה בלי קשר אני זוכרת גם על עצמי ביום הולדת שנה של להב לא ישנתי ימים מהתרגשות.
איזה כיףףףףףףףףףףף מחר - לא מאמינה שעברה כבר שנה מהטלפון שלך
מזל טוב
ברור שאת מתרגשת נראה לי שאני אצטרך כדורים שבוע לפני יומהולדת שנה של נהוראי
שיהיה המון במזל טוב, שתזכי לגדל אותם בנחת והרבה אהבה בעזרת השם!!
מחכה כבר לרגע הזה, שאבין מה זו אהבת אם!! מקנאה בך !!
איו על ההתרגשות של יום הולדת שנה !!!!! אני לא ישנתי חודש מרוב התרגשות והכנות והרמתי את כל המשפחה על הרגליים חחחח
תהנו תחגגו והמון נחת ואושר !!
ואוו זה מחר!!! כלכך מהר!!!!
ואת צודקת... באמת לא מבינים מה זה אהבת אם עד שלא הופכים לאחת כזו!