טפסים לביטוח לאומי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    מתי המעסיק צריך למלא טפסים לביטוח לאומי ?
    האם אחרי הלידה ??
    האם הוא שולח אותם או שאני שולחת אותם לביטוח לאומי?

פרט לטופס שיש בביטוח לאומי + אישור על מחלה שיש לי על שבוע שהייתי חולה
    ומן הסתם טפסי שחרור של הבית חולים
    יש טפסים נוספים שצריך לצרף? או למלא ?

הלן
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
4 תגובות
עמוד 1
  • בדיוק השבוע הורדתי מהאתר של ביטוח לאומי ומילאתי את הטפסים...
    תתני למעסיק שלך לחתום (את תראי בטופס איפה), יש עדיין פרטים שלא תוכלי למלא, כמו תאריך הלידה וכאלה...
    אחרי הלידה בבי"ח ימלאו לך את זה, ויתנו לך טופס שלהם אישור על הלידה...
    את הטופס של ביטוח לאומי יחד עם הטופס שיתנו לך בבי"ח את מוסרת אישית בביטוח לאומי, למחלקת אימהות (עשיתי פשוט את כל הטלפונים והבירורים ביום חמישי אז הכל עוד טרי בראש

• אצלי לדוגמא הם לא היו מוכנים לחתום עד הלידה
    יומיים אחרי הלידה התקשרתי אליה ואז היא מילתה לי את הטפסים
    אני ניגשתי לביטוח לאומי וצירפתי אישורי מחלה אבל יש מעסיקים שעושים את כל הפרוצדורה לעובד ואולי הם יחסכו לך את הביטוח לאומי המגעיל הזה
  • ואם אני בשירת הריון מחודש חמישי עדיין המעסיק צריך למלא או שביטוח לאומי ממשיך לשלם כרגיל כי סך הכל הוא יודע מה המשכורת שלי

• הבעיה שאני גם לא יודעת מתי אני הולכת ללדת, הרי אני לא יודעת אם אלד החודש או חודש הבא
    לכן קשה למלא את הטפסים
    האם לרשום את חודש מאי או לא
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה