אז... אני בשבוע מחלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שהעבודה והעובדה שהתשתי את עצמי השבוע עשו את שלהם...

הגעתי הבוקר לרופאה שלי עם בצקות קטסטרופליות כבר, היא אפילו נבהלה...

אחרי שנזפה בי על זה שעליתי 17 ק"ג מתחילת ההיריון שלחה אותי הביתה לשבוע, ותשמעו משהו, מבחינתי היא המשיח בכבודו, כל כך הייתי צריכה את המנוחה הזו, כל הלחץ והעבודה והבוסים והמשקל פשוט גמרו אותי... היא פשוט נתנה לי חמצן !

אז עכשיו אני בבית, יכולה לה**** קצת זמן לעצמי, לבית, ללימודים שלי, ובעיקר לפוציש הקטן שנמאס לו כבר לישון חצי לילה כל השבוע ושאני עצבנית ועייפה. אולי זה יעשה לו חשק לשבור חוזה ולצאת מהנכס לפני הזמן...

סתם, הכל בזמנו ובעיתו, אבל העיקר שאני אנוח קצת... הייתי צריכה את זה...
9 תגובות
עמוד 1
  • העיקר שתרגישי טוב

• מעולה
  • ווילי... מניינים??

יאללה- לנוח... לנוח... לנוח...

שהבוסית תתפוצץ!
  • תרגישי טוב, תרימי רגליים ויאללה לנוח! ששום דבר אחר לא יפריע לך כרגע
  • ווילי יש מצב חביתוש שלך חשה בנוח ??

גשי לחוף הקרוב והתחילי הליכות נמרצות!!
  • אויש.. אצלי חביתות דופקת התנחלות..... בעלול ואני לובשים כתום למען התנתקות מיידית!!
  • הצחקת אותי עם ה"לשבור חוזה"
  • תרגישי טוב

• תרגישי טוב ותשמרי על עצמך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה