בנות שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוסת הגיעה היום באיחור של 4י מים (ביום ה34 למחזור) שלפני זה במשךה4 ימים היהו רק הפרשות חומות ,השאלה שלי היא האם בכל זאת לבדוק את בטא? יש לי הפניה מרופא או זה כבר אבוד,וגם עוד שאלה הוסת יוצאת בחתיכות שחורות (סליחה על גועל ) בנוסף לדם ,מי שהיא מכירה את זה?
9 תגובות
עמוד 1
  • נשמע תקין ושאין טעם לבדוק בטא.. בע"ה שהקב"ה ישמע תפילתך והחודש הוא שלך!
    בהצלחהה
  • תודה מותק
  • בנות עוד משהי ,?אני מטלבתת
  • ככל הנראה מדובר בווסת. תבדקי עם בדיקת הריון ביתית ואם התשובה שלילית והמחזור יתחזק במקביל אז ככל הנראה מיותר לעשות בדיקת דם. תנסי בביוץ הבא...

כשיבוא ההריון הוא יבוא בהפתעה :)
  • אם כבר יש לך בטא, אז תעשי בדיקה..
    להזיק זה לא יכול.. רק בשביל להרגיע את עצמך..

אני לא יודעת אם את יודעת, אבל אני גיליתי שאני בהריון בזמן דימום שהייתי בטוחה שהוא מחזור
    לצערי, אצלי ההריון לא היה תקין, ונפל.

אבל אף פעם אי אפשר לןדעת, אם יש לך תחושה שאת צריכה לעשות, פשוט תעשי ותרגיעי את עצמך
  • מאמי אין לדעת אם עשית בדיקה בבית וקיבלת לכאורה ווסת אני מניחה שזה ווסת אבל אם את מרגישה שמשהו שונה אז היו מקרים מעולם
    ולכי לעשות בדיקת דם
  • לדעתי אין טעם לבדוק אם את אומרת שקיבלת כבר מחזור ... אבל אם יש לך איזשהו תחושה שיכול להיות שמדובר בהריון, לכי על זה...

בהצלחה

אמה
  • תודה רבה בנות ,אני אחשוב נראה מה נחליט ,אז מקסימום יהיה שלילי,בדקתי עם ערכת ביתית ביום של איחור יצא שלילי ואז רופא אמר לי שבדקתי מוקדם מ ידי., הדס מאמי אני יודעת את סיפור שלך וזוכרת שגילית בזמן הדימום בגלל זה אני רוצה לבדוק ליתר ביטחון. שוב תודה ובהצלחה לכולנו.
  • בהצלחההההההה
    תעדכני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה