היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה שאלתי ככה אני כבר באיחור של שבוע ו..או יותר המחזור האחרון היה בתאריך 29/3 ועד היום לא קיבלתי עשיתי כבר שתי בדיקות הריון אחת לפני איחור ואחת לפניי כמה ימים יצא שלילית עכשיו אני מרגישה כל היום שצריך לגרור אותי מרוב עייפות ולא מרגישה בכלל סימן של מחזור? מה אתן אומרות.
13 תגובות
עמוד 1
תעשי בדיקת דם.
אה ובמחשבון הריון זה שבוע 5+3 יש סימנים בשבוע זה בד"כ?
לי לא היו סימנים כל ההריון אז אין לדעת מציעה לך בחום לעשות בדיקת דם הכי בטוח אולי היה ביוץ מאוחר
וכמובן מחזיקה אצבעות
אם את כבר בשבוע + איחור, תעשי בדיקה ביתית... אמן ותזכי לראות שני פסיםםםם
אמה
תעשייי בדיקתתת דם וככה תיהיה רגועה..... מחזיקה
כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
תודה לכולכן..מה זה אומר ביוץ מאוחר?
לפעמים הביוץ מגיע אחרי היום ה14 יש נשים שמגיע גם ביום ה 19 ויותר לכן לוקח זמן לערכי הבטא לעלות אמן וה המצב אצלך
כבר סגרנו על בדיקת דם, לא?
לכי לעשות מאמי - בשורות טובות
אני מתעצלת ללכת לרופא ואז לקחת הפנייה ואז לקבוע תור למי יש כוח חח אני יודעת בוודאות שאני בהריון..אבל רק רוצה לשתף במצב אולי שאני לא הוזה כי זה מצב שמחרפן.. אבל תודה לכולכן מקסימותתתת
חח אז תעשי בדיקה ביתית כאילו?!
אם יש איחור אז יש טעם לעשות בדיקת הריון. בלי קשר לזה אם יש סימנים או אין, זה אישי כל אחת שונה מאחרת... יש כאלו שמרגישות סימנים ויש כאלו שלא חשו בדבר. בהצלחה