היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל כמה זמן יוצא לכן לצאת לבילוי כלשהו עם בן הזוג בלי הילדים?
(אני לא מדברת על אירועים משפחתיים וכו', אלא על בילויים שונים אחד עם השניה או עם חברים נוספים)
תודה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
22 תגובות
עמוד 1
כל פעם מחדש אנחנו אומרים שפעם בחודש- חייבים לצאת! אבל זה לא יוצא.. זה האידיאל! פעם בחודש..
חחחח פעם בשנה בכל יום נישואין
לפני ההריון הנוכחי פעם בשבוע- שבועיים
בית קפה , אבל בעיקר סרט אנחנו מאוד אוהבים
אבל עכשיו אין כל כך חשק וכוח
חחחחחחחחח, גם אנחנו בעיקרון אומרים פעם בחודש, אבל זה לא יוצא, ואז אנחנו קולטים שעברו כמה חודשים ויוצאים, וכך שוב ושוב...
כמה פעמים בשנה: יום הולדת שלי יום הולדת של תומר ויום נישואים זהו! נטלי
כל יום הולדת ויום נישואין למסעדה שווה (יקרה) בין לבין ארוחות בוקר וכאלה
משתדלים אחת לשבועיים...
בערבים יחסית מעט,
האמת לא מאוד מקפידים על זה כי בסה"כ לדעתי אנחנו מבלים הרבה זמן ביחד כל ערב אחרי שמונה זה רק אנחנו.... ימי שישי בבוקר עושים דברים ביחד, לפעמים לוקחים יום חופש שלם ועושים חיים או שסתם נשארים בבית
אני מתקשה להטריח מישהו לבייביסיטר או לשלם הון כדי לצאת לכמה שעות, ולעשות דברים שאפשר למצוא בישבילהם זמן אחר
פעם היה כל שבוע.. עכשיו בגלל המצב הכלכלי כבר הרבה זמן לא..
בלוי יכול להיות ימי שישי כשהילדים בגן קפה או קניות ביחד בערבים המון זמן לא יצאנו משתדלים מאוד...
פעם בשבוע - שבועיים. או בילוי ביחד או עם עוד חברים. אנחנו הרבה הולכים לקניות בערב (לא סופר, קניות קניות) וזה תמיד נגמר בבירה או סטייק טוב. מאוד אוהבים לצאת. אפילו בקטנה, לא אומרת כל פעם מסעדת גורמה.
אךךךך נקודה כאובה. פעם אחרונה שיצאנו היה אחרי היו נישואין שלנו. והוא כבר תכף מגיע שוב אז תחשבו כמה זמן עבר
לפי המשמרות..אנחנו מנווטים ואם יש שישי פנוי אז משתדלים לצאת בבוקר ואז זה הכי נוח...רק שלפעמים קשה לי לוותר על שיעורי הזומבה שלי משתדלים פעם בחודש-חודשים.
אוחחח כמה אני משגעת את נועם בקשר לזה אני מאוד אוהבת לצאת...אבל אני לא רוצה כל הזמן עם חברות..בא לי לפחות פעם בחודש לצאת עם בעלי... בפועל זה רחוק מזה..אולי אחת לכמה חודשים טובים..ואז גם מסעדה טובה! כמו זקנים... אני מתגעגעת ליציאות לפאב..לשתות איזה קפיריניה או מרגריטה...אחח לפני ימי הסכרת