היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה בעלת הבית מפעילה את האזעקה דקה אחרי שאני נכנסת למיטה ומוצאת את הפוזה הנוחה לי! ולא משנה באיזו שעה אני נכנסת למיטה, בדיוק דקה אחרי היא מתעוררת ודורשת בקבוק/ציצי (לא מים לא עוזר, אם אני נותנת לה מים היא מתחילה לקלל אותי בכל מיני שפות ולא נרגעת עד שהיא מקבלת אוכל )
אני לא מבינה למה לא להתעורר כמה דקות לפני שאני מכבה את האור במיטה. אוף נו...... חולה על הטורנדו שלי.
10 תגובות
עמוד 1
מאותה הסיבה שהם מחכים לבעוט בבטן דוווקקקקא שהולכים לישון
אויש כמה שזה מוכר!!! יש להם חיישנים מיוחדים, את אמא מותק- את לא יודעת שאסור לך לנוח?!
אוריקי משתיל לכם כל יום ננו מצלמה נסתרת במוצץ על השידה ואתם לא שמים לב בתמורה הוא מקבל תקציבים מאמילי למימון תעמולה בעד המשטר הדקטטורי.
ליבי ומיצי - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הטורנדו הזאת תחטוף ממני ליקלוק!!!!!!!!!
שיווו מיצי - כמה שאת צודקת!!!!
גם אתמול היא עשתה לי את זה.!!!! שמרית - קבלי משיכה בשיער בוס באף וכאפה מצלצלת!