כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר הדר

לפני כמה ימים התייעצתי איתך לגבי כאבי בטן עליונה חזקים והרגשת חומציות יתר.
    קודם כל רציתי להודות לך על שהפנת אותי לייעוץ גאסטרו, אחרת לא הייתי חושבת על זה לבד
    הייתי אצל רופא היום והוא נתן לי תרופה בשם ״לנסו״ ובדיקת דם לדלקת בלבלב. למען האמת הרגשתי שהרופא אינו מתמצא בענייני גאסטרו בהריון כי שאל רופא אחר אם התרופה אפשרית בהריון ובנוסף עשה לי רק בדיקה שטחית בבטן. אני יודעת שאינך נוהג להתערב בטיפול של רופא אחר ובכל מקרה כבר החלטתי לקבל עוד חוות דעת מרופא אחר (מחר).

1. לקחתי אמנם רק כדור אחד של ״לנסו״ אבל עברו כמה שעות ואינני מרגישה שהכאבים פחתו, האם אתה מכיר את יעילות התרופה? מדוע לא משפיע?

2. למעט בדיקה של מישוש בבטן, לא עושים בדיקות אחרות כגון: נשיפה או אולטרסאונד?

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. התרופה היא טובה, אמורה להשפיע, אבל יכול להיות שזה לוקח זמן
    2. לדעתי כדאי לעשות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה