היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בסופ"ש דיברתי עם אמא של חבר הכי טוב של בעלי, והיא אמרה לי שכדאי לי לגשת לטיפת חלב כבר עכשיו, עוד לפני הלידה, שמכינים אותי שם לכל מיני דברים וכד'...
10 תגובות
עמוד 1
לא הבנתי... באיזו קופה את? את לא במעקב אחות טיפת חלב? אצלנו בכללית יש מעקב אחת לחודש אצל אחות טיפת חלבבשם יש מדידות לחץ דם גובה ומישקל ובודקים חלבון בשתן ועוד כמה דברים
לא מטופשת בכלל... להפך! את אמורה להיות במעקה אחות במהלך ההריון אחת לחודש זה כדי לבדוק לחץ דם, בדיקות שתן, משקל וכו... אם את בכללית אז לרוב יש אחות ליווי הריון במרכז בריאות האשה אבל ניתן גם ללכת לטיפת חלב
איך הרופא שלך לט אמר לך את זה
לדעתי הכוונה היא למדידת לחץ דם, דופק, משקל ובדיקת שתן
שמתבצעת אצל האחות [URL=http://www.glittertextlive.com]
את לא במעקב אצל אחות ליווי הריון?
אחרי ההבהרה- לא זה לא אותו מקום וזה בסדר. האחות ששוקלת ולוקחת לחץ דם היא נקראית אחות ליווי הריון היא אמורה להסביר לך כל מה שתצטרכי לקראת הלידה את יכולה גם לשאול אותה
אני לא חושבת שאת צריכה ללכת גם לטיפת חלב!
זה בסדר מותק! זה בדיוק אותו מעקב. חלק עושות בטיפת חלב וחלק אצל אחות ליווי הריון. את בסדר גמור
את עושה מעקב דרך הקופה ויש פשוט דרך לעשות גם דרך טיפת חלב, היות וכבר יש לך אחות ליווי הריון אין לך צורך ללכת לטיפת חלב עד שבוע אחרי לידה
תודה בננות עשיתן לי קצת סדר.... כי אפילו לא יודעת מה זה טיפת חלב!
נשמע שאת עושה את המעקב שצריך, גם אני עשיתי מעקב אחיות רגיל בקופח ולא בטיפת חלב.
גם אני לא בטיפת חלב. אין לי סבלנות להערות שלהן כל הזמן. מסתפקת במעקב של הרופא שלי. מה שחשוב (מה שבודקים בטיפת חלב) זה לחץ דם ושתן. ברגע שיש לך מעקב כזה, אין מה לדאוג - את מטופלת. והסברים מה לעשות ואיך - קורס הכנה ללידה והפורום המקסים הזה עם התמיכה שלו, יסייעו יופי