היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הצימר הראשון בהנחה משמעותית והזמנת 2 לילות הוא עולה 1,000 ש"ח. הוא צימר יחיד וכל השטח שלנו כמו שאמרתי, ככה יש לי גם בריכה פרטית ואני יכולה להשתזף סוף סוף בכיף
השני עולה 750 ש"ח ללילה , אבל שוב, אין בו ג'קוזי אישי כזה בתוך החדר
אני אהבתי את "חופש ונופש באהבה" - נראה ממש יפה!
תהנו מתוקה!
זה נורא קשה לקבוע על סמך תמונות.. כי יש המון פוטושופ. יש מלא סיפורים באינטרנט על אנשים שהגיעו לצימר וחשכו עיניהם
הכי חשוב שיהיו המלצות. בגלל זה אני תמיד מחפשת דרך אתר הפסגה כי רק צימרים עם המלצות קבועות נמצאים שם אני הייתי הולכת על צימר בגליל המערבי קרוב לחוף ים ומוותרת על בריכה לי באופן אישי חשוב צימר לזוגות בלבד גקוזי גדול פרטיות מוחלטת מסך טלויזיה גדול אנחנו הינו אחרי החתונה בצימר יוקרתי עם בריכה ולא עשינו שימוש בה כמעט אלו לא תמיד בריכות גדולות שאפשר לעשות בריכות ככה שלדעתי תבחרו צימר טוב מהפסגה ותתפנקו!!!
תראי מאמי אין לי מושג כמה כל אחד מהם עולה.. אבל אני אוהבת צימר יותר קטן, רומנטי, מאשר חלל גדול שנראה כמו איזה יחדת דיור...
נופרי תתני לי
פרטיות זה ממש חשוב!! למה שלא תחפשי בפסגה?
אני עכשיו אחפש גולי
גולי, לא מצאתי כלום כל הצימרים ממש ממש יקרים שם
ואין צימרים עם יחידה אחת, הכל מ-2 יחידות ומעלה (משמע אין פרטיות)
מה התקציב שלכם?
מצאתי צימרים מהממים עד 700 ש"ח ללילה וגם זה טו מאצ'
אני מחפשת לך
תראי שני הצימרים נראים מדהים...
אני הייתי בספסופה (בצימר אחר) והמקום מהמם ואני חולה על האזור- לטייל שם: צםת, הר מירון, ראש פינה.
זה הצימר הכי מקסים שראיתי עד עכשיו (אני בונה עליו סופית)
אבל, שוב, יש 2 סוויטות צמודות מתן לא ארצה שאסתובב עם ביקיני בבריכה המשותפת ואין לי מה לחפש שם בלי בריכה
וווואי מהמם שירת העשבים!!! אבל אין בריכה
אז מה? תאמיני לי שהיינו צימר עם בריכה וכמעט לא השתמשנו בה תהיו ביחד, יש שם בטח מלא פיניקים, סרטים, גקוזי זה תמיד כייף טיולים קצרים באזור, האזור הזה מדהים.
אני אגיד לך מה, גם מתן אומר לי עזבי אותך בריכה למה צריך אבל אני חובבת מיטות שיזוף ובריכות בכלל, כבר שנתיים שלא נסעתי לבית מלון איכותי עם ההורים ואני מרגישה שהנשמה שלי צועקת בריכהההההההה אם לא, אני ארגיש פיספוס (ואני לא בנאדם של טבע
אני גם מאד אוהבת בריכה ולשחות אבל את צריכה לנוח ולהתפנק, זה מה שחשוב לדעתי צימר מפנק ושקט הכי כייף אנחנו רוב הזמן בצימר עם טיולים ממש קטנים ומיוחדים בריכה בצימר גם בדרך כלל ממש קטנה ולא כייף לשחות בה זה לא בריכה במלון אני הייתי הולכת לצימר הזה בא לי גם!
איזה טיולים מיוחדים אפשר באמת לעשות? רכיבה על סוסים? תני לי אופציות