איזה יום מעצבן!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה יהיה מה?!

אתמול כל היום היו לי כאבים בצד ימין בבטן.

היום בבוקר קבעתי תור למיון האישה ב11.
    יצאתי מהעבודה לבדיקה והתכוונתי לחזור.

תקעו אותי שם עד 1!!! ועוד היה לי תור לגבות ב12 וחצי... הייתי בטוחה שאני אצא עד אז...

לא.... יש לרופאה הזאת זמן... הרשתה לעצמה להתחיל לקבל בנות ב11 וחצי ככה.

ואני הייתי בעצבים כולי. צעקתי עלייה וכעסתי. שזה לא בסדר. שיש תורים וסתם היא דופקת פה בנות.

בקיצור הכל בסדר, כנראה הכאבים באים מהעצירות. אבל היי מה!?! ראיתי אותו
    [/url
9 תגובות
עמוד 1
  • חחח...

איזו מצחיקולה, כשאני הלכתי למיון הייתי שם כמעט 6 שעות

מתוכן 3 שעות פשוט חיכיתי לרופא שיחתום על טופס שחרור

אחרת אי אפשר לצאת מבית החולים, ואותו הרופא בדיוק יצא להפסקה ואז נכנס לניתוח.

ככה שיצאת בזול
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• אז ככה

להשרות שזיפים במים במשך הלילה ולשתות בבוקר

לשתות על הבוקר 2 כוסות מים פושרים - הרגל

על הבוקר כף שמן זית

סלט ירקות עם המון שמן זית ליד כל ארוחה

אבוקדו, טחינה (!!!), זיתים, גבינה צהובה

ירקות למיניהם (מאודים, מטוגנים)

ואם את צריכה לשחרר לחץ, כבר אמרתי פה פעם, תקני שמן פראפין (אני לא יודעת אם מותק בהריון, תבררי)
    ותשתי 2 כפות - תוך שניה הכל בסדר
    ולא לשתות יותר מיומיים רצוף כי זה גורם לתלות בקיבה

• זה ממש מעצצצצצצצצצצצבן!
    [/url
  • תודה שירה!! :)
    [/url
  • ברנפלקס וכל מה שיש סיבים
    תשתי הרבה
    זה לא נעים
  • למה את לא מעוניינת בנרות? תאמיני לי שזה ברכה!
    מבורך הממציא!!!
    אני סבלתי מתחילת ההריון מעצירות נורא קשה למרות שהייתי שומרת על ת**** שהיתה אמורה להקל על היצאות.
    אח"כ עברתי לשמן פראפין בהמלצת הרופאה שלי (כן, מותר בהריון... אין קשר בין הרחם לבין מקום יציאת הפסולת בגוף) וזה גם הקל עלי.
    תאכלי סובין, קוואקר עם חלב חם וגם מים שהושרו בהם שזיפים (גם לאכול את השזיפים)
    אם את שואלת אותי, אני ממליצה לך לפחות פעם אחת כן להכניס גליצרין רק לשחרר לפחות את הלחץ בגוף מהפסולת הישן שבו ואז להתחיל עם הת**** החדשה שכתבו לך פה.
    תרגישי טוב
  • מימילנד...

קשה לי לחשוב על זה... זה קצת מרתיע אותי כזה.
    [/url
  • תאמיני לי שאחרי מה שעברתי במלידה, שום דבר לא מרתיע אותי...
    הכניסו לי כ"כ הרבה פעמים אצבעות כדי לבדוק פתיחה, ככה שזה לא מזיז לי כבר חחח...
    סתם ככה, זה לא כואב. זה מחליק פנימה ואחרי 5 דק' אפילו פחות, את משוחררת!!! זו הרגשה ממש טובה!!!

• גרבר שזיפים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה