למה המחיר הזה ? עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה נעלי צעד ראשון כ"כ יקרות?
15 תגובות
עמוד 1
  • צודקת גם אצלי בדיוק אותו דבר המחירים ממש בשמיים

• אז אל תקני צעד ראשון
    חפשי נעליים טובות וגמישות של חברות מתחרות
    את צודקת המחיר באמת מופקע והנעליים הם לזמן יחסית ממש קצר
  • אמא ויותר מאיפה את? יש לי נעלי צעד ראשון בצבע כחול כתום אבל סגורות במידה 19 של הבן שלי אם את רוצה אז בשמחה
  • גלי, זה לא ממש הכרחי וכו' נעלי צעד ראשון?

קרן, תודה, ההצעה שלך ממש ריגשה אותי, יש לי נעליים מהגדולה, רק שהבנתי שצריך חדשות בגלל הצורה של הרגל ולא יודעת מה עוד...

• אז לא קונים אלפנטן או פאפאייה.נכנסים לגלי או לחנות אחרת וקונים נעל חזקה אך גמישה ...יש גם ב100 שח שזה יחסית סביר...
  • תקשיבי, כנסי לחנות או לכי לשוק. קחי נעל ליד. אם הנעל גמישה לכל כיוון גם כשאת מנסה לסחוט אותה וגם כשאת מנסה לקפל אותה לחצי ובנוסף היא יחסית סגורה כך שתגן על הרגל מאחורה באיזור הקרסול (סגור כמו נעל) ומקדימה (כמו סנדל שלא רואים את האצבעות) דמייני שכתוב עליה פפאיה ותקני.

• למה יקר?
    זה פשוט מאוד. כי אפשר. כי יש מי שקונה. רובנו......

• יקרתי,
    ליד הבית שלי יש חנות עודפים של נמרוד ואלפנט

• תודה מיסי. זה קרוב לרוטשילד?

• בילד הראשון קונים צעד ראשון. אח"כ מבינים שהכל חרטאאאאאא
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• לא, זה אחרי הסינימה סיטי, במערב ראשון,
    אחרי קניון הזהב...

• אם את ירושלמית, כדאי לך לנסות לחפש נעליים בגאולה ברחוב מלכי ישראל, או אפילו במאה שערים. החרדים מביאים נעליים של מותגים פחות נחשבים כמו keds. יש להם הרבה ילדים ואין להם הרבה כסף, אז הגיוני שתמצאי שם משהו.
  • net, תודה באמת אחלה רעיון, איך לא חשבתי על זה
  • יש מבצעים מצויינים בצומת ביל"ו, במחסני הנעלה יש נעלי אלפנטן ב-99.99 ש"ח
  • בזמנו לאלין קניתי נעלי צעד ראשון של bibi אחלה נעליים

פעם אפשר היה להשיג את זה בשילב היום אני לא בטוחה

בכל אופן שמתי לך קישור הם לא יקרות כמו אלפנט ונמרוד אבל אחלה נעל
    http://www.parparshoes.com/Catalog.aspx?parentID=8&CatID=4
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה