סקר: איך החלטתם על השם של הנסיך/ נסיכה שלכן? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך זה היה אצלכן? [URL=http://www.glittertextlive.com]
16 תגובות
עמוד 1
החלטנו בדרך לאולם של הברית חח.. הייתה לנו רשימת שמות ובחרנו מתוכה
אנחנו מחליטים לפי שמות של צדיקים מהתורה והנביאים תאמת......... או ע"ש בני משפחה רחוקים (סבא/סבא רבא).......
סקר מקסים
האמת שבעלי לא רצה אף שם שמתחיל באות ר'
שמות שתמיד אהבתי ויצאתי במסע שיכנועים בעלי בד"כ זורם.. לפחות בשמות יש לנו אותו הטעם
גם לי ולחצי היה חילוקי דיעות אבל ידעתי שלא משנה מה הוא אומר אני זאת שהחליט בסוף וזה באמת מה שהיה....
האמת שתמיד רציתי מיקה מאז שאני זוכרת את עצמי
עוד כשלא ידעתי בכלל שזו בת חלמת חלום בו נולדה לי ילדה ושאלתי את בעלי " אנחנו יכולים לקרוא לה עדן"? לא היה בחלום מה תגובתו, אבל כשהוצאתי את זה למציאות זה מצא חן בעיניי, וגם בעיניו :) אני שפוט מאוהבת בשם הזה... אמנם אנחנו עוד לא קוראים לה בשם, אלא בשמות "גנאי" - סתם, אני ממציאה לה כל מיני שמות חיבה, אבל על השם הוחלט...
מותק - שם מהממממממממם בעיניי
אצלי ממש כמו נופר! רציתי חושן או ליאן ואז היה סיבוך בלידה והתיעצנו עם רב והוא אמר שהשמות לא טובים ושנבחר אחרים אז אמרתי לאבא שלי שממש לא אכפת לי העיקר שהילדה בחיים ושיתן שמות לרב הוא נתן לו תהילה הודיה וקורל והרב אמר שתהילה הכי מתאים לה! אני מאוהבת בילדה הזו ותפור עליה השם!
אחרי 7 וחצי שנים של המתנה חיפסנו שם עם משמעות! ולבסוף הוחלט: שי-אל
ברגע שידענו שזאת בת התחלנו לחשוב על שמות בכלל לפני ההריון הייתי נעולה על אליעם אבל בהריון ירדתי מזה.. אז בלילה במיטה חשבנו על שמות, ולא הגענו להסכמה הלכנו לישון ושניה לפני שנרדמתי עלה לי השם עופרי ואני לא מכירה אף אחת בשם, ולא שמעתי עליו אף פעם.. הצעתי לבעלי והוא מאוד אהב.. החלטנו להשאר פתוחים אבל בתכל'ס ננעלנו על עופרי.. כשהיא נולדה נשארה התלבטות אחת: עופרי או אופרי (שם של מלאך) התייעצנו עם רב שאמר שעופרי שם טוב, ואופרי זה שם של מלאך רק אם מוסיפים אל (אופריאל)- ולא אהבנו... ובאמת יש לה עיניים של במבי קטן
לי היה שם שהייתי סגורה עליו ב 1000% כל ההריון וגם קראתי לה כך אחרי הלידה..
השם לא התאים כלל והחלפתי אותו.
בעלי הציע את השם המהמם: אופק אושר, ואני הכי מרוצה ושלמה איתו בעולם
מאז שסבתא שלי נפטרה רציתי לקרוא לבת שלי אורי אסתר- אורי זה כביכול משחק של האותיות של השם שלה לכן כשנודע לי שיש לי בן נתתי לבעלי את זכות הבחירה המלאה כדי שכשתהיה בת זכות הבחירה תהיה שלי הוא בחר לעידן את השם ונתנו לו שם שני ע"ש אבא שלי אבלללל בהריון של אוריאן כבר לא רציתי אורי- כי יש ממש ממש מלא אורי אז חיפשתי משהו אחר עם קונוטציה של אור מאוד רציתי מאור אבל הוא ממש התנגד, ולמרות שאני מאוד אהבתי את השם אוריאן התלבטתי קשות כי כולם במשפחה שלי אמרו שזה לא שם יפה... כמו שאתן מבינות החלטתי לצפצף עליהם
חיפשנו שם לפי קריטריונים:
לילוש,
אני מאוד מתחברת למה שכתבת
וגם בעלי אוהב שמות מהתנ"ך
השם היחידי שאני ממש אוהבת מהתנ"ך הוא מאוד מאוד מאוד נפוץ
ולכן מבחינתיירד מהפרק והשם השני שהוא סביר בעיניי כבר קיים במשפחה הקרובה [URL=http://www.glittertextlive.com]
הייינו נעולים על השם הראל בבית חולים בעלי הציע עוד שם בן
בבית שעתיים לפני הברית עוד התלבטנו אבל הגענו למסקנה מהרר שזה בן !!!!!!!!!!!!!!!!!11 חיים שלי אני מאוהבתתתתתתתתת