:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החיים קשים לי איזה דיכאון זה מה שאני מרגישה דיכאון! פשוט בא לי לבכות כל היום ולא לצאת מהמיטה קשה לי לטפל בנסיך שלי כי אין דרך לתאר את זה מפשוט אין לי כוח! מרגישה רע וכואב לי בנוסף כל הגוף מרוב מחשבות גם הגוף נהיה חולה פשוט דיכאון זה מה שאני מרגישה...במקום לחזק את בעלי הוא זה שמחזק אותי פשוט בושה וחרפה זה הכל!

17 תגובות
עמוד 1
  • אהובה שלי, אני אדבר איתך בפייס'
    מחבקת אותך חזק

• היום תהיתי מה קורה איתך...

איך הוא? חזר הביתה?

יקירתי... דבר כזה היה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו... כמה שזה עצוב זה היה יכול באמת לקרות לכל אחד מאיתנו.

הוא פשוט היה שם בזמן לא נכון במקום לא נכון.

הוא לא אשם וכולנו פה יודעות פה... ואנחנו איתך מחזקות ותומכות בך...

קומי מהמיטה תתחזקי ותאמיני רק בטוב... יהיה טוב!

אוהבת
    [/url
  • אין לי מילים אם את צריכה אוזן קשבת אני גרה קרוב אלייך ובאמת אפילו בשביל בייביסיטר וכאלו.

• תודה על התמיכה בנות אין מקסימות ממכן! פרפר תודה מאמי לא ידעתי שאת גרה לידי, איפה את גרה?...שלי כן בעלי בבית והוא על הפנים וגם אני מדוכאת בעקבות זה

• נשמה אני גרה ביהוד שזה בדיוק עשר דקות נסיעה מראשון לציון.... אז בכיף תמיד ותיהיו חזקים אני מאמינה שתעברו את זה

• תיהיי חזקה מאמי בעלך צריך אותך בתקופה כזאת

• בושה וחרפה? ממש ממש מממשששש לא!!
    שירה אם הייתי במקומך איפה שאת עכשיו במצב הזה רוב הסיכויים שלא רק שלא הייתי מצליחה לחזק את בעלי אלא שהייתי שוקעת בדכאון כזה שרק טיפול תרופתי יועיל אליו..
    את בן אדם חזק וטוב לב את בן אדם נדיר מאמי ואני לא סתם אומרת לך היו לנו מספיק שיחות בשביל שאני אוכל להגיד לך את זה בוודאות!
    אתם כרגע עוברים משבר, זה לא קל זה קשה מתיש נפשית מאוד כל המחשבות והזוועות שעוברות בראש אבל בובה - זה כל כך טבעי.. זה כל כךךךך היה קורה לכל אחד אם היה במצבך..
    כרגע זה ברור שאין לך דרך להסיח את דעתך מהמחשבות כי זה ממש ממש טרי אבל אני יכולה להבטיח לך שעם הזמן לאט לאט המחשבות יתרחקו ממך.. הדכאון יתרחק ממך.. עד שבסופו של דבר ייעלמו כמעט לגמרי!
    אל תשכחי שזה לא אחריותך ולא אחריותו של בעלך (עם כל הצער על הבחורה זה באמת כאב לב) מה שקרה..
    זה מקרה שקרה (וקורים כל כך הרבה כאלו מאמי) וזהו.. תכף הכל יידעך והבלאגן סביבכם ירגע ותזכו לחזור לחיים המאושרים שלכם בע"ה..
    ולגבי הנסיך הקטן יש מישהו שיכול לבוא לעזור לך קצת בנתיים? כי אני מבינה את הקושי כרגע..
    קיצור שירה אני אוהבת אותך תזהרי לשקוע בזה אני לא אתן לך.. אני כאן מתי שאת רק רוצה.. בפייסבוק..

• יקירתי... תתעודדי אל תראי לו שאת עצובה שאת מדוכאת... מספיק יש לו על הראש. קומי תהיי איתו תתמכי ותשדרי לו שהכל יהיה בסדר.

שייקחו את הרישיון... שיעשו הכל... רק תהיי שם בשבילו... והוא לא א-ש-ם!! ושוב אני חוזרת שדבר כזה היה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו.
    [/url
  • יקירתי.
    החזיקי מעמד.
    תקופה לא קלה.

• מתוקה תהיי חזקה
    אני מתארת לי כמה נורא את מרגישה אבל תנסי להיות חזקה ולחשוב חיובי, להסתכל על יהונתן המהמם והמתוק ולזכור שחשוב שתהיי חזקה בשבילו ובשביל בעלך

הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר

מחזיקה לך אצבעות

• שירה רק עכשיו ראיתי אנ יבהלם .
    יהיה בסדר רק צריך להאמין בזה.
    תחזקי את בעלך למרות שאני בטוחה שזה קשה לך אתם חייבים עכשיו לתמוך אחד בשני . תנסי לבקש עזרה מהמשפחה קצת שיעזרו לך.
    באמת זה נכון מה שאמרו להיות במקום הלא נכון בזמן הלא נכון.
    אין מה לעשות זה קרה וצריך להשמיך הלאה ולקוות לטוב
    עם את צריכה משהו עזרה ייעוץ תמיכה אני זמינה תמיד דברי איתי פה בפייס בכיף
    תהיו חזקים יהיה בסדר ותקוו לטוב

• זאת תקופה רובנו עוברות את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה