בושה וחרפה? ממש ממש מממשששש לא!!
שירה אם הייתי במקומך איפה שאת עכשיו במצב הזה רוב הסיכויים שלא רק שלא הייתי מצליחה לחזק את בעלי אלא שהייתי שוקעת בדכאון כזה שרק טיפול תרופתי יועיל אליו..
את בן אדם חזק וטוב לב את בן אדם נדיר מאמי ואני לא סתם אומרת לך היו לנו מספיק שיחות בשביל שאני אוכל להגיד לך את זה בוודאות!
אתם כרגע עוברים משבר, זה לא קל זה קשה מתיש נפשית מאוד כל המחשבות והזוועות שעוברות בראש אבל בובה - זה כל כך טבעי.. זה כל כךךךך היה קורה לכל אחד אם היה במצבך..
כרגע זה ברור שאין לך דרך להסיח את דעתך מהמחשבות כי זה ממש ממש טרי אבל אני יכולה להבטיח לך שעם הזמן לאט לאט המחשבות יתרחקו ממך.. הדכאון יתרחק ממך.. עד שבסופו של דבר ייעלמו כמעט לגמרי!
אל תשכחי שזה לא אחריותך ולא אחריותו של בעלך (עם כל הצער על הבחורה זה באמת כאב לב) מה שקרה..
זה מקרה שקרה (וקורים כל כך הרבה כאלו מאמי) וזהו.. תכף הכל יידעך והבלאגן סביבכם ירגע ותזכו לחזור לחיים המאושרים שלכם בע"ה..
ולגבי הנסיך הקטן יש מישהו שיכול לבוא לעזור לך קצת בנתיים? כי אני מבינה את הקושי כרגע..
קיצור שירה אני אוהבת אותך תזהרי לשקוע בזה אני לא אתן לך.. אני כאן מתי שאת רק רוצה.. בפייסבוק..