דילמה לגבי הגן בשנה הבאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בדילמה מטורפת לגבי הג בשנה הבאה כבר סיפרתי מזמן שאני לא מתה על הגננת במילים עדינות ואת שקד רשמנו לגן אחר שנמצא באותו המתחם עם גגנת ששמעתי עליה מלא המלצות שהיא ממש משהו למי שראתה בשישי בבוקר עם רולידר בערוץ 2 היא היתה שם ואמרו לנו לפני שנרשמנו שהגן של שקד הופך להיות אך ורק גילאי שלוש בגלל הביקוש הרב בעקבות החוק החדש וכו' ועד היום הוא היה לגילאי3-4 ושקד בסטפ' תהיה בת 4.5 חודשים והיא ממש גבולית כדי להתקבל לגן שאנחנו רוצים שמקבלים מ 4.6 חודשים ועכשיו אחרי שרשמנו פתאום אני מגלה שהרבה מהחברות שלה נשארות בגן הנוכחי שהוא כן יהיה לגילאים מעורבים.
    אני בדילמה אם להשאיר אותה בגן שרשמנו או לערער ולהשאיר אותה בגן הנוכחי העיקר שתהיה עם החברות למרות שאני לא מתה על הגננת?
    וכששאלנו את הגננת מי נשאר היא אמרה שהיא בעצמה לא יודעת מכיוון שיש ממש בלבול ואני עוד יותר מבולבלת וכשאני מספרת לאבא שלי ומנסה להתייעץ איתו הוא אומר לי שאם כבר רשמתי שאני אשאר איפה שרשמתי ולא להתחיל לשנות 100 פעמים
9 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שעדיף להעביר אותה. הגננת הזאת באמת גרועה
  • אם הדילמה היא רק בגלל חברות, אז לא הייתי משנה את הרישום, זה לא שרשמת בלי להתייעץ, את לא אוהבת את הגננת הנוכחית, ואם אין סיבה רצינית לא כדאי לשנות רישום.

שיהיה בהצלחה
  • והחתימה מקסימה
  • גם אני חושבת שאם את לא אוהבת את הגננת אז תעבירי אותה אין לך מה להפסיד .. בהצלחה
  • אחרי כל מה שסיפרת לי .. ברור שלהעביר אותה גן ...
    אז היא תכיר חברים חדשים אבל לפחות היא תהייה עם גננת וסיעת טובות

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • זה גן פרטי או גן עירייה?
    אם זה גן עירייה - חכי לקבל את השיבוצים, תראי איפה שובצו הילדים האחרים, מה הגילאים של הילדים בגן שאליו שקד התקבלה - ומקסימום תערערי..
  • אני מסכימה עם אבא שלך, נשמה.

כל השנה היו לך תלונות ואני זוכרת שהגננת הזו לא השקיעה בשיט בילדים
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• אני לא יודעת איך זה אצלכם אבל לנו אין בכלל אפשרות לבחור גן!!

ועד יוני - יולי אנחנ ולא יודעים לאיזה גן הילד ישובץ. גם הגננות לא יודעות הרבה לפני, אם בכלל

לא כ"כ הבנתי את עניין הגיל....מה זה גן שמקבלים רק מ- 4.6? יש שנתונים לפיהם הילד יכול להיכנס או לא. אם היא עכשיו בטרום טרום אז היא אמורה לעלות לטרום חובה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• כן סיוונוש אני יודעת שאת מכירה את מלכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה