בטא+פרוגראסטרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות הרופא שלח אותי מחר לבדיקת דם לוודא הכפלה של הביטא וגם של פרוגרסטרון כדי לדעת אם אני זקוקה לתמיכה או לא. מישהי יודעת מה כול זה אומר? ומה התוצאות שאמורות לצאת בשביל שהכול יהיה בסדר ולא יהיה צריך תמיכה? תודה שושן
11 תגובות
עמוד 1
  • הכפלה בדרך כלל תמיד בודקים כדי לוודא שיש עליה של הבטא ושהיא תקינה.
    הרופא שלי אמר לי לעשות 3 פעמים בטא בשביל לוודא שהיא עולה כמו שצריך....
    אין לי מושג כמה התוצאות צריכות להיות אבל תהיי בטוחה שהרופא שלך יודע מה הוא עושה, תסמכי עליו ואל תדאגי!!
    אני בטוחה שמחר יהיו תוצאות מעולות!!!!
    תעדכני
  • בטא צריכה להכפיל את עצמה כל יומיים בין 1.5 ל-2
    לפעמים גם יותר מ-2

הפרוג' צריך להיות גבוה בזמן ההריון, אם הוא מעט נמוך צריך להוסיף תמיכה

אני בטוחה שהכל יהיה בסדר.. תעדכני תוצאות שתקבלי ונוכל יותר לעזור לך
    בהצלחה מאמי!!
  • בהצלחה רבה שושן !

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • זוהר ענתה לך מדוייק.... מבחינת הבטא פשוט תעשי כפול 2 או 1.5 מה שיצא לך ואם זה יוצא אז זה בסדר.... מבחינת הפרוגסטרון צריך
    שהוא יהיה גבוה פשוט ואם הוא לא אז לא נורא נותנים תמיכה של נרות אנדומטרין...

שיהיה בהצלחה.....
  • הבנות כבר ענו לך לא נותר רק לאחל ב ה צ ל ח ה !!!
  • גם אני מצטרפת לאיחולי ההצלחה !!!!
  • המון הצלחההההה מתוקה

אמה
  • הי בנות התוצאות פרוגסטרון 31 בטא 760. מישהי יודעת מזה אומר ? ומזה תמיכה ? מה עושים ומההסיכון בפרוגסטרון נמוך
  • מקסימה שלי , לא שאני מומחת , מה הייתה הבטא הקודמת ? הכפילה את עצמה ? הלוואי הלוואי ! לפי דעתי נראה טוב הבטא

תעדכני

• מאמי הבטא נראית טוב מאוד ברוך ה' !!
    אבל הפרוג' נמוך , את צריכה תמיכה.. תתקשרי לרופא שלך!!

בהצלחה!!!
  • אה ושכחתי לענות לך
    הורמון הפרוג' שומר על ההריון שלך!! הוא צריך להישאר גבוה במהלך כל ההריון
    תמיכה, זה בד"כ נירות וגניליים - אנדומטרין, וכדורים לבליעה בשם אסטרופם, הם עוזרים להרומון במילים פשטות לשמור על ההריון..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה