איך מעסיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את בובי הקטן, שלמד לזחול ולא מוכן לשבת לרגע במזרן הפעילות לבדו
    כל המזרן מפוצץ במשחקים, סירים, בקבוקים מרשרשים מה לא.

אבל ברגע שאני מניחה הוא מתהפך במהירות וחוזר על עקבותי

7 תגובות
עמוד 1
  • וואיייייי בובי השלב שאני הכי לחוצה ממנו חחחח
    אבל נוני כל כך חמוד שאפילו כשאת מתארת את זה כקשה זה נשמע לי חמוד!!
    חחחחח..
    נחכה לשמוע את העצות של המבינות

• טלטול מזה מסיבההההההה

• אין לי מושג, גם אנחנו באותה הסירה...חח
    רק שאצלנו יש גם חתולה כך שאם אני לרגע אפנה את המבט הנסיכה שלנו כבר דוהרת במלוא המרץ לעבר הצעצוע הפרוותי שלה
  • חחחחחחחחחחחחח גם אני שואלת את אותה השאלה...

אמנם אופק זוחלת בינתיים רק על הגחון, ובעיקר אחורה... אבל לא קל להעסיק אותה ואני תוהה מה יהיה בהמשך...

• הפתרון שלי יעזור לך רק בילד הבא
  • חחחחח אני בול במצב של אורטל.. הוא בעיקר זוחל לי גחון אחורה..
    אבל מה שכן הוא קצת מתפרע כשמחליפים לו הוא מתחיל לנסות להתהפך פתאום לבטן ולהשתולל אז אני מתחילה לצעוק ווי!! ווי!! ווי!! מה זה מה זה מה זה חתול חתול חתול מה זה יאא וואי יאאא ונותנת לו את המגבונים שישחק חחחחח ואז הוא מתרכז בי ואני מסיימת לחתל ,אחרי זה את המכנס אני שמו לו כשהוא על הבטן חחחחח

• חחחחח... את עוד תתגעגעי לימים שהוא יזחל אחרייך לכל מקום... מה לעשות? להנות מזה שהוא מטורף עלייך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה