דואגת או לחוצה קצת - עדכון! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כמה ימים אחרונים שאני מרגישה אותה הרבה פחות, גם בעוצמה וגם בתדירות. יש לי לחצים וכאבים פה ושם ותזוזות ממש חלשות שממש צריך להתרכז בשבילם, אני בודקת תנועות לעתים יש ממש ממש ממש חלש ואין חזק בכללל כעמו שאני רגילה... לפעמים אין בכלללללללללללללללללל שעות ואז שוב יש משהו בקטנה שצריך ממש את התרגיל של צד שמאל ולחכות וזה!!!
    יש מקום לדאגה?
    יש מקום לגשת לבדוק את הנושא?
    אני מאוד לחוצה... ההרגשה לגמרי השתנתה, אין תנועות ותזוזות רגילות.. עכשיו בכלל אין תוך כדי שאני ערה פה ליד המחשב.
    ממש ממש ממש ממש לשבת / לשכב ולהתרכז בכוח....
    טבעי ונורמלי או שיש מקום לבדוק?
    אני בחופש רק מחר (יום שלישי) והמיון פתוח רק עד 1, מיון של מרפאה... אני לא יודעת מה לעשות!?!?!1?!?!?!!?!?!?!!?!
    *** בגדול הכל בסדר, נשלחתי הביתה לנוח ולשתות המון!!!
    במפורט: יש קצת צירונים והתכווצויות, עם עוברינה החמודה הכל בסדר תודה לאל, אמר שאם זה חוזר או לא נרגע לעלות ישר לבית חולים ולא למרפאה... לבקש שיקדימו לי את הקיסרי!!! בעצמו התפלאה ואמר ששבוע 39 ו 2 זה דיי הרבה לקיסרי מתוכנן!!
    ממש כואב ליח הגב חבל"ז ובצד ימין בבטן תחתונה...
    בינתים הולכת לנוח!!!
    תודה על הדאגה!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי תלכי רק שיחברו למוניטור כדיי שתיהיי פחות.לחוצה. למרות.שאני בטוחה שהכל בסדר

• החלטתי שכן לגשת עכשיו למיון... כי אחרת לא אוכל להיות רגועה...
    ואני אעדכן במשך היום, מה גם שהופיעו לי כאבי בטן וצד ימין קצת בלילה...
    אעדכן אחר כך
    תודה!

• לדעתי, כל דבר שמלחיץ אותך שווה בדיקה
  • תעלי למיון ותבדקי. הלחץ בטח לא יעזור ועדיף להיות רגועים.
    בהצלחה ושהכל יהיה בסדר
  • מחכה לעדכון... מה שלומך ושלום עוברינה?
    איך מרגישות?
  • בחודשים האלה תמיד מרגישים אותם פחות כי יש להם פחות מקום לזוז...
    אם את ממש חוששת תיגשי לרופא כדי להיות רגועה...
  • תרגישי טוב חומד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה