אוף אוף אוףףףףףףף - עדכון סופי כתגובה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
להב קמה הבוקר נעמדה על הרגל ופשוט התרסקה בטענה שהיא לא יכולה לעמוד על הרגל ושכואבת לה הרגל מאוד. ניסינו הכל לעבוד עליה שתקום רגע להסיח את דעתה וכלום לא עוזר הילדה טוענת שממש כואב לה ואפילו צולעת, אין נפיחות או סימנים כלשהם. התקשרתי למנהלת של הצהרון לברר אולי יודעת משהו קרה משהו והיא טוענת שלא קרה ממש כלום. מה גם שהיא היתה אחהצ עם אמא שלי בגן משחקים ושיחקה רגיל. הכי מוזר שאפילו שקמה באמצע הלילה לפיפי היא לא אמרה שכואב או צלעה
אז מה זה יכול להיות?????
26 תגובות
עמוד 1
ממי, לנעמה פעם נירדמה הרגל,אחרי-הגן,גם אני מאוד נלחצתי ובסוף ברוך-השם,כולה נרדמה. מקווה שגם אצלך זה יהיה כך.
טוב נו יש נפיחות קלה בקרסול
שתרגיש טוב הקטנהההההההההההה
מקווה שזה כלום
אולי היא עיקמה אותה כששיחקה בגן שעשועים. תעדכניאחרי הרופא
אויייי בובה תרגישו טוב... מקווה שזה סתם שטות
לא רוצה להלחיץ, סביר להניח שזה כלום.. אבל כשאחותי הייתה קטנה זה קרה לה גם אחרי בדיקות דם התברר שהיה לה חיידק בדם ברגל והיא הייתה מאושפזת שבועיים בגלל זה כנראה היא נישרטה ודרך החתך ניכנס החיידק! חשוב מאוד לא להילחץ אבל להיות עיקביים.. אם היא ממשיכה עם הרגל לבקש בדיקות דם
אז אנחנו אחרי הרופאה והופננו למיון. היא אומרת שבגיל הזה גם המכה הכי פשוט יכולה לגרום לשברון פיצי ובקושי מורגש ולכן צריך לפסול הכל עם צילום. היא אומרת שלדעתה זה הימתחות או קרע בגיד בגלל שיש בצקת קלה
אז אני ולהב זכינו בזמן איכות משותף אישי - רק חבל שבמיון
אעדכן בהמשך
מאמי שתגיש טוב
ואיייי שיצא תקין !!
שתרגיש טוב אני מקווה שזה לא שבר. למרות שבמיון, אבל תנסו להעביר זמן איכות בכיף