היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני עשיתי ב CARE (ככה כותבים...?) לפני שנתיים בערך מפשעות ובית שחי 1500 ש"ח. הספקתי לעשות 5 או 6 יפולים ונכנסתי להריון אז הפסקתי. בעקרון כבר אחרי 3 טיפלים כבר לא היו שערות כמעט, מלבד כמה בודדות עקשניות שהיום אני מורידה בפינצטה פעם בכמה זמן. אני מרוצה !
זה כואב? אני לא יכולה לעשות רגליים כי יש לי קעקוע, אבל דווקא נשמע מפתה...
אני טיפה חוששת מקרינה וכזה, אתן לא?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
עשיתי בית שחי ומפשעות וזה כואבבבבבבב
אבל אני לא דוגמא לכלום לי גם שפם כואב אני רגישה מאוד !!!
לא סיימתי את הטיפול , אבל אני מאוד מאוד מרוצה אמא שלי לא פחדנית כמוני והבית שחי שלה כמו של תינוק
אני הסרתי במפשעות באמריקן לייזר לפני שלוש שנים, זה מאוד כיף ככה, אני אף פעם לא צריכה לבזבז זמן על שעווה ולבדוק כל פעם אם צמחו כבר לי שערות.
ספציפית לגבי המכון, הרופאה היתה מאוד סבלנית וזהירה, לא לקחה סיכונים של עוצמות קרינה גבוהות מדיי, אני מאוד מרוצה.
עשיתן לי חשק
חלום שלי
יאללה נגה, בואי נעשה יחד
אני עושה באקווה קליניק, בשיטת SHR לא יודעת אם אני מרוצה, כי עשיתי רק שני טיפולים עד כה...