היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אעז אחרי 3 ימים של צירים, פעמיים בחדר לידה, אישפוז של 3 ימים כדורים להפסקת צירים וזהו בשבוע 35 כבר לא נותנים את הכדורים האלה גם ככה הם לא עזרו לי שום התקדמות פתיחה 1.5 מחיקה 80 אחוז. אמרו שאני יכולה לסבול ככה גם עד שבוע 41 לא להתאמץ לא לעשות סקס לפחות עוד שבועיים הבעלול התבאס.. התקפים של צירים מי חשב שזה יהיה לי... אתמול שוב הייתי במיון והמוניטור הראה צירים כל 3 דקות ללא התקדמות אבל אין מה לעשות בסוף זה עבר ישנתי טוב בלילה בבית שלי הכי טוב צריך לשתות המון המון אמרו 3 ליטר...
תחזיקו לי אצבעות ?
12 תגובות
עמוד 1
מותק תשמרי על עצמך ותנוחי המון המון ואני מקווה מאוד שתרגישי טוב ושהשבועות האלה יעברו לך מהר וללא קושי
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
טוב לשמוע ממך.... אני שמחה ששיחררו אותך , אין כמו בבית
דייי אני בהלם יאללה שיגיע כבר הרגע האמיתי
לידה קלה מותק! מתפללת בשבילך
תשמרי על עצמך
אני הייתי ככה בדיוק בלידה הראשונה
את האמת איך שנכנסתי לשבוע 36 עשינו כל יום סקס
תרגישי טוב בובה ותשמרי על עצמך!!
שיהיה בזמן ובקלות
נשמה, מתוקה, כולנו פה דואגות לך.... טוב שאת בבית, זה עבר, תנוחי לך...
וואי שיהיה בהצלחה
תשמרי על עצמך!!! נשאר עוד טיפלהההההההההההה.... תנוחי הרבה, תשתי ההההההמון וחיבוקים