עצבניתתת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשבאתי לקחת את נועם הגננת ביקשה שאחכה רגע כדי להגיד לי משהו, ואני עוד חשבתי שהיא תגיד שהוא השתולל...

אמרה שנפל ממתקן בחצר וקיבל מכה קטנה בשפתיים.
    אני לא נלחצת בקלות, אמרתי אוקיי, תודה שאמרת לי, ובחוץ, על המדרכה, אחרי כל הלחץ של הילדים שיוצאים, ביקשתי שיראה לי
    יש לו חור בבשר בחלק הפנימי של השפה התחתונה..
    נהיה לי כזו בחילה
    חזרתי לתוך הגן וביקשתי שיראה לי בדיוק מה ואיך ומאיפה נפל
    אז זה ממש לא מגובה רב, אבל אם רואים את הפצע, די ברור שירד שם הרבה דם.אז מה פתאום ובאיזו זכות אתם לא מתקשרים אליי?!

אז הסייעת אמרה שהגננת (המחליפה) הייתה אמורה להתקשר, והיא כבר לא הייתה
    אז עכשיו אני סתם עצבנית!!!

בינתיים נתתי לו ארטיק, הוא פעיל ומשתולל.אמר שקיבל גם מכה במצח, אין סימן, ואז בדרך הביתה רק אמר כמה שהוא עייף ורוצה לישון ובראש כבר הרצתי סרט של איך אני טסה למיון, אבל זה עבר ברגע שנכנסנו לבית.

קבעתי תור לערב, לקחת מרשם למשחה, שלא יזדהם שם העניין.

עצבנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • ובצדק!

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • בצדק!! העיקר אבל שהוא בסדר

• אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שירגיש טוב
  • בצדק!