אנשים מעצבנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סייעת שעובדת איתי, שאלה לא מזמן אם אני בהריון. בגלל שאני מחבבת אותה עניתי שכן
    אמרתי לה שעוד לא ספרתי למנהלת (מאז כבר ספרתי) והיא אמרה אני סותמת את הפה ולא מספרת לאף אחד. אל תדאגי.
    ועכשיו על הצוות שעובד איתה יודע! פתאום סייעת אחת מתחילה לדבר איתי על ימי חופש שמגיעים לי
    אחרת משווה את הבטן שלי לבטן של כלתה.
    אחרת אומרת לי שיש עוד זמן עד שאלד.
    ויש את זו שעושה את עצמה לא יודעת ושואלת אם אני ממשיכה בשנה הבאה בבית ספר.
    והיה לי את הקטע הזה לפני פסח שעוד הייתי רק אחרי השקיפות שאחת המורות שאלה אותי, ממש ביקשה שאספר
    והבטיחה שלא תספר לאף אחת. אמרתי לה שאני עדיין לא רוצה לספר וזה לא לפרסום
    כמובן שרצה לבפר לכל הסייעות שעובדות איתה, אבל לכולן!!
    למה אני צריכה שסייעת שאני לא מכירה תגיד לי שאני חונקת את העובר שאני יושבת רגל על רגל???
    אין לי בעייה שישאלו אבל להגיד לי שלא יספרו לאף אחד ואז לרוץ להפיץ בשורה???
    למשל יש סייעת אחת מקסימה ששאלה אם אני בהריון, עניתי כן
    היא התרגשה מאד חיבקה אותי ולא סיפרה לאף אחד! מזל שיש אנשים שפויים גם.
9 תגובות
עמוד 1
  • מה נגיד מה...

יש אנשים צבועים
    [/url
  • ממש ככה!
    שמבקשים ממני לא לספר אני ממש מכבדת את זה. לא הייתי מעלה בדעתי לרוץ ולספר על מישהי אחרת שבהריון.
  • כשעובדים בצוות של הרבה בנות אז זה ככה. גם אצלנו בעבודה אי אפשר לשמור על סוד..כולם יודעים בסוף.
  • אויש, זה תמיד, אבל תמיד ככה!!!!
    אני סיפרתי לעו"ד שאני עובדת איתו כי הוא חבר והוא גם ביקש לדעת ואני סומכת עליו למה, ולמנהל, כשהייתי רק חמישה שבועות הריון, כדי שלא יפטרו אותי (בגלל זה עו"ד הזה ביקש לספר לו). ולא הייתי מוכנה נפשית לספר לאף אחד עוד הרבה זמן עד שהפנמתי, אבל בעוד כמה שבועות לאנשים שאני הכי מחבבת במשרד כן אמרתי, אבל ביקשתי לסתום את הפנ, וסמכתי על כולם.
    מה את חושבת - אחרי איזה שבוע התחילו שמועות! היו לנו שתיים בהריון (שתיהן ילדו כבר) אז סיפרו לי (כמה מצחיק) שמסתובבת שמועה שיש הריון שלישי במשרד...
    כוס עעעקקמעק מה אכפת לכם??? ולמה אתם לא שומרים על הפה???
    לא יודעת מי הדליף ולמי נפלט, אולי זה בכלל הנהלה שלצערי הם חלק בלתי נפרד מהצוות, אבל זה מגעיל...
  • נשים- שק נחשים

• איזנ אנשים

• תסלחי לי כן אבל
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חונקת את העובר כשיושבת רגל על רגל? וזאת אחת שעובדת עם ילדים? השם ישמור אותנו מטומאה

• תודה בנות

סיון, כן היא לא גאון הדור במיוחד. אני שמחה שאני לא עובדת איתה כי גם עם ילדים היא לא משהו בכלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה