היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סורי בנות שאני שוב פעילה פחות... כבר תבינו למה... עברו עליי ימים נוראיים, לא מאחלת לאף אחת
36 תגובות
עמוד 1
מאמי מיליוני
באמת נשמע כואב מאוד
מאמי שלי, רגע
אולגה גם אני חושבת שעדיף לבד מאשר לסבול..ואולי באמת הזמן בנפרד יעזור לכם..אולי להבין כמה אתם חסרים אחד לשניה או אולי להבין שזה נגמר ובכל מקרה העיקר שיהיה לך טוב ורגוע על הנשמה. אני בטוחה שתהיי חזקה, עידן יחזק אותך, ותמיד יש לך את פה להוציא תסכול.
אני לא מכירה את הסיפור שלך ואת המניעים שלך לפירוק הקשר.. אני רק אומר לך שאת עושה צעד אמיץ ולא קל, בטח חשבת המון לפני שהגעת להחלטה הלא קלה הזו, הייתי פעם בנעליים שלך.. עשיתי את ההחלטה שלך ואני שמחה על כך היום אני בזוגיות שניה מוצלחת הרבה יותר, אם יש אפשרות לתקן, תתקנו, קחו את הזמן לבד ותקנו, אבל אם המצב חסר תקנה ויותר בריא לך ולעידן להיות בלעדיו אני מחזקת אותך ומאחלת לך בהצלחה, זה לא קל אבל לפעמים עדיף.. אחרי החודש הראשון הכל נהיה קל יותר, פתאום תחושי הקלה
אני די בשוק ולא יודעת מה בדיוק לומר אני בטוחה בליבי שלא זרקת הכל ברגע בגלל עצבים או כעס רגעי אני בטוחה שעשית הכל כדי לנסות לתקן ולשפר בשביל עידן ובשבילך ומקווה שההחלטה שלך באה מהראש ולא מהלב
בכל אופן רוצה שתדעי שאני תמיד פה בשבילך לכל מה שתרצי וגם אם רק לשפוך קצת את הלב - אני מרשה לעצמי לומר שאני יודעת להקשיב
עצוב לשמוע.. אני לא יודעת מה קרה ואם באמת זה הסוף זו החלטה קשה מאד לקבל וחשוב לקבל אותה דרך הראש וביחד.. ולא דרך הבטן בשעת כעס
אולי תפרטי קצת מה קרה?
מבינה לליבך חמודתי. יש לי סיפור מעודד , מכרה שלי התגרשה ויש לה ילד, אחרי שנה מצאה בחור רווק מעלף בדיוק בשבילה, וכיום הם נשואים באושר וזה ממש לא באגדה זאת המציאות. כרגע הדברים נראים מאכזבים ובעתיד מחכים לנו פיצויים משתלמים.
מאמי באמת שאני לא יודעת מה אומרים במצב כזה... אני רק מקווה שאת לא עושה צעד פזיז, כשיש ילד באמצע צריך לשקול את הדברים יותר. מקווה שאחרי הלילה תרגעו ותוכלו ללבן את הדברים. והלוואי והכל יסתדר רק לטובת כל הצדדים. שולחת לך אלפי חיבוקים, ואני בטוחה שתעשי את ההחלטה הנבונה ביותר
מאמי שליייי כמה זמן לא שמעתי ממך
אוי מתוקה אני ממש בהלם
היי
כל דרך חדשה היא יותר מפחידה מהדרך הידועה אבל לא תמיד פחות טובה!!! אני מאחלת לך שאחרי לילה שינה תדעו שניכם, את ובעלך, מה אתם רוצים להמשך! אני בטוחה שלפני שלקחת מזוודה חשבת על זה טוב מאוד אבל אחרי שינה טובה תמיד הראש עובד יותר טוב..... מאחלת לך ולעידן את כל הטוב שבעולם!
לא מכירה את הסיפור, אבל לכאן או לכאן מאחלת לך בהצלחה בחייך החדשים, יתכן ותמצאי מהר מאוד זוגיות חדשה ומרעננת, ואולי בכלל הבחור יבין שפיספס, ועשה את טעות חייו וישתנה..... בכל מקרה מה שלא יהיה בהצלחה וחיבוק גדול "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
לא פשוט בכלל מקווה שיסתיים על הצד הטוב ביותר
לא מכירה כל כך את הסיפור אבל מקווה שקיבלת החלטת נבונה מהראש ולא מהלב בזמן כעס זה מצב לא פשוט ותצטרכי הרבה עזרה ותמיכה מהמשפחה הקרובה והחברים מקווה שתעברי את זה כמו גדולה ותתחזקי
בטוחה שתסתדרי. את חזקה! לא מכירה את הסיפור אבל כנראה שהבחור לא שווה את זה. הכי חשוב שהילד איתך ואת מתחילה חיים חדשים וטובים לך ולבן שלך.
זה יהיה קשה אבל את תצליחי... אני בטוחה. חזקי ואמצי!
מאמי שולחת לך מיליונים של
אני מבינה שאת במקום,שלא מתאים לך יותר קשר,שצריך רק להתמודד בו כל-היום ולהרגיש כמו בחזית. וזה נכון בעיני,גם כך האימהות דורשת משאבים-אינסופיים, אני רק מקווה שתחזרו לשלווה ולרוגע.
אני מקווה,שבעלך ואת תמצאו לכם את הדרך הכי נכונה לכם
אולגוש, אני מצטערת לשמוע שקשה עד כדי כך....
בתור ילדה להורים גרושים, אני יכולה להגיד לך שכל הילדות שלי מאז שאני זוכרת את עצמי התפללתי כל ערב שהורים יתגרשו!!!!!!!! ויום שזה קרה הייתי ילדה הכי מאושרת!!!! ילדים קולטים ומבינים הכל ותאמיני לי, יותר טוב לגדול רק עם אמא באווירה רגועה מאשר "לחשק" במשפחה....
אולגוש, דבר ראשון, אני מאחלת לך שתעברי את התקופה הלא קלה הזאת מהר ובצורה הטובה ביותר!
שולחת לך מלא
אולגוש יקרה שלנו שולחת לך ים חיבוקים והצלחות תהי חזקה ותני לעצמך את הזמן בטוחה שאחרי שקרה משבר, יכול להווצר קשר חזק הרבה יותר. ומה שהכי טוב לך, שיהיה. תהי חזקה ותדברי עם אבא שבשמים, הוא אוהב אותנו תמיד תמיד , גם אם זה לא נראה בקשי ממנו, אני בטוחה שהוא שומע אותך ויעזור לך. אנחנו כאן בשבילך תמיד!!!!!! כולנו הילדים של אבא בשמים
אולגוש
מתוקה שלי, אני פשוט בוכה. בוכה כי הכאב שלך זועק מכל מילה, העצב, האכזבה.
הלוואי ומעכשיו תצאי לדרך טובה ובריאה לך ולעידן הנסיך המהמם. ואני מסכימה עם אלינור - לא בכל מחיר. לפעמים פרידה עושה רק טוב לשני הצדדים.
אני כאן בשבילך ובפייס, כל מה שאת צריכה רק תבקשי.
כמה שזה קשה אני חושבת שאת עושה מעשה אמיץ... בשבילך ובשביל עידן. אני בטוחה שניסתם הכל והגעת למצב שאין בו מוצא. מחזקת אותה ומאחלת לך בהצלחה בדרך החדשה!