אוי ואבוי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כחצי שעה התקלחתי ופתאום מה אני רואה?!
14 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח שמיה תי לא תשמע אותך

• יואווו איזה התרגשות!!1
    זה ממש קרוב!

• חחחחח.. שמעתי שמעתי...
    יא מצחיקולה!!!

אני מפרגנת באמת!! רק מבקשת להתאפק קצת ולחכות בנימוס בתור

• אני חייבת לשאול!!! מה זה פקק הזה שכולכן מדברות עליו...? איך זה נראה?
    [/url
  • מיה אל תדאגי בהיריון הקודם שלי סחבתי עד הרגע האחרון ואני מכירה את התסכול...

ופקק רירי זה נזלת מגעילה שיוצאת לך מהפ** בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
    תעשי חיפוש בגוגלת תמונות (נשבעת לך שיש מלא תמונות של זה חחחחח)
  • חחחחח שלי, לטובתך, אל תעשי את זה

• אני לא אעשה את זה!!! זה נשמע מפחיד!!! אבל מב אסתי אומרת צהצהב?? את מבהילה כי יש לי הפרשות כאלה לפעמים צמיגי כזה...
    [/url
  • זאת הפרשה צמיגית כזאת כמו נזלת ארוכה או שבלול בלי בית בהיריון הקודם יצאה לי בצבע ורוד ועכשיו לבן צהוב כזה
  • הדיון הזה נורא מצחיק אותי
  • מהההה? גם לי לפעמים יוצא הפרשות מוזרות כאלה... כמו נזלת... ולפעמים לא... עכשיו הבהלת אותי...
    [/url
  • נשמע ממש מהנה

• את בטוחה שזה הפקק הרירי ? יכול להיות שזאת הפרשה צמיגית, כי אם זה צבע צהוב לא בטוח שזה זה.

אם כן.. כנראה את ממש מתקרבת ללידה... מקווה שהבובה תצליח להשאר בבטן עוד שבוע לפחות

• דיי איזה קטע.................
    אז זה באמת מתקרב אה??!?!?!?!?!!??
    אנחנו במירוץ נגד הזמן

• בטוחה! ההפרשות בזמן ההיריון מרובות זאת לא הייתה הפרשה אלא נזלת מגעילה וגועלית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה