היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה משהו אני פשוט בוכה איך לא כאפת לה מהנכדים שלה יהב חולה כמו סיפרתי אתמול ואתמול אני הייתי איתו והיום יוסי ומחר
3 תגובות
עמוד 1
מבאס
מתוקה שלי.. תרגישו טוב!!! והלוואי שתצאו מהעבודה רק לדברם שמחים!
תקחי לך איזה בייביסיטר שאת סומכת עליה, אולי איזו מטפלת שיכולה לעבוד אחה"צ כדי שלא תתקעי בסיטואציות כאלה.. יש כאלו מטפלות שלוקחות אליהן גם אם הילדים חולים! לי זה קרה.. ואני- הפסקתי לחכות שיציעו לי עזרה.. אני גרה קרוב לאמא שלי ולחמותי, שתיהן גם- לא מבוגרות ואני מעדיפה לא להיעזר בהן! גם לא לבקש.. כדי להמנע מתירוצים שלהן! עזבי.. תורידי לך את האכזבות האלה מהלב ופשוט- אל תצפי! האכזבות האלה אח"כ יושבות לנו על הלב ולא מרפות..
איפה תמצאי מטפלת כשהילדים חולים תתפנה אלייך פעם ב הם רוצים עבודה קבועה.