זריקה בטוסיק???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות היום לאחר בדיקת דם שיצא בטא 760 ופרוגסטרון 31 קיבלתי מהרופא שלי זריקה בטוסיק של פרוגסטרון לתמיכה מישהי קיבלה או שמעה על הזריקה ? וזה עוזר ? ממה שקראתי וראיתי פה בפורום לרוב הבנות ניתנו כדורים ווגינלים וכדורים רגילים. מישהי יודעת מה ההבדל בינם לבין הזריקה ? והאם ההריון הסכנה?
7 תגובות
עמוד 1
  • זה עולה שהוא עשה לך זריקה בישבן הספיגה יותר יעילה אני התחלתי את ההריון של הבן שלי עם פרוגסטרון ממש נמוך ... כל עוד הבטא עולה אז הכל בסדר למחסור בפרוגסטרון יש פיתרון תודה לאל וכל הכבוד לרופא שלך שהוא עם יד על הדופק וישר נתן זריקה
    בעזרת השם רק בשורות טובות א מ ן !!!!!
  • הספיגה פשוט יותר טובה... הבטא מעולה שימשיך ככה...

• הבנות ענו לך כבר
  • וואו אתן לא מבינות איזה כואבת הזריקה הזו עד עכשיו כואב לי . ומישהי יודעת מה צריך לעשות עכשיו ? ומתי יהיה אפשר לראות דופק ושהכול בסדר ?
  • הזריקה מאוד שומנית לכן כואבת , דופק רואים בין שבוע שש לשבע
    הרופא ינחה אותך מתי לקבוע תור וזהו המון שתיה רוגע ושלווה
  • בנות הפורום המקסימות כבר ענו לך...

שיהיה המשך היריון קל ותקין...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה