-
עיזבי, אם תתגרשו היא תנצח וזה הדבר האחרון שאני מוכנה לתת לו יד...
-
אם תתגרשו היא ניצחה זה מה שאת רוצה???
אם את אוהבת את בעלך תילחמי
תעמדי על שלך
על תתני לה לטפס עליך
כמו שהיא יודעת לנפח לו את הראש תנפחי לו את גם
בטוחה וסומכת עליך שתצליחי
ותמיד תיזכרי
יש לך ילדים שצריכים אבא ואמא בבית ביחד
וכשיש אהבה היא המנצחת אל תתנו לה לנצח
דברי איתי בכל שעה ממי
**
www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
-
תגידי אין לכם איזה רב שאתם מתיעצים איתו?
אולי תסבירי לו את המצב והוא כבר ידע איך לדבר עם בעלך שיתעלם מאמא שלו..
היא ממש לא נורמלית ממש אובססיבית כלפייך
-
יפית זה בדיוק בדיוק מה שאמרתי לבעלי מקודם. שילך להתיעץ כי לי הוא לא מקשיב. הוא בתמימותו - והוא באמת תמים - מאמין שהיא רוצה רק בטובתינו. הוא לא מפנים שהיא רוצה רק אותו. אני מתחילה לחשוב שהיא טיפשה דיה כדי לרצות להפריד ביננו. אני מותשת שבכי אינסופי. הוא לא ישן היום בבית (שני ורביעי הוא אף פעם לא ישן בבית אלא בטכניון) אני לבד וזה נורא סימבולי שאני לבד עכשיו.
הדס וענבר - אני לא בתחרות איתה. אם אני בתחרות אני מוותרת מראש אני לא ברמה הזו זה לא מה שמעניין אותי. לצערי היא מפריעה לזוגיות שלנו ואם זה לא ישתפר קשה לי להאמין שנחזיק מעמד שנים רבות וטובות. אני כותבת ולא רואה את המקלדת מרוב דמעות. היא כמו מחלה האישה הזו.
-
תחשבי פעמיים לפני שאת בכלל אומרת את המילה "גירושין" !
יש לכם 3 ילדים !
היא באמת שווה את העצבים שלך???
מה תרוויחי אם תתגרשי? שקט נפשי?
אם את אוהבת את בעלך, תהיי חכמה ותחשבי איך את יכולה לפתור את זה במקום כל הזמן להתלונן, סליחה שאני די חדה איתך
-
אם את מרגישה שלא טוב לכם כזוג בגללה, תתעקשי על יעוץ זוגי. זה עסק קצת יקר, אבל גירושין זה עסק הרבה יותר יקר.
ותנסי לשים את עצמך במקומו מידי פעם - זו אמא שלו והוא צריך לכבד אותה. אם היא מזמינה את עצמה, מה הוא כבר יכול להגיד לה? אל תבואי? יש לכן כאן מלחמת כוחות - כל אחת רוצה להראות שהיא מקום ראשון אצלו. זה מצב זיפת ויעוץ יכול לעזור.
אני לא ממליצה להתיעץ עם רבנים או משפחה. זה יכול להזיק, כי הם לא מומחים ולפעמים יש להם עצות הרסניות.
-
נטע אני כל החיים שמה אותו לפני בהכל. רק שלו יהיה טוב. כי ככה עושים כשאוהבים. אבל המצב הגיע לידי זה שמאחוריו עומדים ההורים שלו ואני תומכים בו מאחורי אמא שלו עומד הוא תומך בה ומאחורי מי עומד? אף אחד. גם אם בפועל זה לא מדויק זה מה שאני מרגישה מאז ומעולם כשעלה נושא הקשור עליהם. הוא מגונן עליה ומגונן עליה. אני מצפה שאם היא מזמינה את עצמה אחרי מקרה כזה ואחרי ששבוע שעבר אמרתי לה שתכבד את זה שאני צריכה עוד זמן לפני שאני מתעמתת איתה אני מצפה שיגיד לה אמא אל תבואו. כן ממש ככה. כי מי שמסוגל להזמין את עצמו למרות הכל זה או תמימות מוחלטת שביתי פתוח בפניו או מניפולטיביות לשמה. ובגלל שחמותי לא אישה תמימה
-
טוב סליחה שאני כזו - אבל את יודעת שאני אומרת מה שאני חושבת, נכון?
פשוט נמאס לשמוע על המחלה הזו שנקראת חמותך!! תגידי לה כבר בפנים מה את חושבת!! תגידי לה בפנים - מה את רוצה? שנתגרש? שלבן שלך יהיה רק עצב ויגון בחיים?!
את באה וכותבת פה את כל מה שאת צריכה להגיד לה בפנים - תשתי מים קרים, תגדלי ביצי שור - ותכנסי בה. כוסאמא שלה
[email protected] img]
פייס: ortal_hori
-
בנות לא אמרתי שאני רוצה להתגרש אמרתי שזה מה שחמותי מנסה לעשות. אני לא אפרק חבילה כ"כ מהר כי יש לי ילדים וכי אני אוהבת את בעלי. אני רוצה להאמין שזו תקופה ושבהמשך יהיה טוב יותר. אני לא מסוגלת לדבר איתה ואני חושבת שזה בגלל התחושה שבעלי לא עומד מאחורי ב100%. קשה לעמוד לבד במערכה. לדעת שאח"כ היא תתקשר לבכות לו והוא שוב ירחם עליה ויגיד שאני אומרת דברים קשים מידי.
-
היי בוקר טוב
טוב שוב אני מבינה את מה שאת עוברת אבל ואבל גדול גם אצלי היא כל הזמן זרקה לבעלי דברים רעים עליי וכל הזמן היו לה כוונות של גירושין עלינו אבל תמיד תזכרי את ליבה ויש לך גורים ואת נלחמת על כל הבית שלך וככה עשיתי גם אצלי בעלי בהתחלה לא עמד לצידי וגם אני הייתי אחרי לידה שהיא כל הזמן רצתה לדעת הלכת למקווה, עשית ככה עשית ככה ואומרת מה שהיא רוצה ואני הייתי רבה עם כל העולם ועם בעלי והייתי עצבנית רצח אבל את חייבת חייבת חייבת לשנות גישה את עכשיו ליבה שנלחמת על כל הבית תרימי ראש תעמידי זקוף ותתקשרי אליה ותשפכי את כל מה שיש לך ויש לך מה להגיד לה בעלי לעשות חשבון מה בעלך יגיד ואם היא תפגע שתיקח פנדל תקשיבי לי אני הגעתי לשם וגם בטלפון אמרתי לה ולא נתתי לה לדבר ולהוציא מילה ואמרתי ובעלי היה המום כי באיזה שהוא מקום הוא ידע שהיא כבר הגזימה אחרי שהוצאתי עליה הכל עשיתי נתק של שנה שלמה ואחרי זה היא בכתה לו שהיא אוהבת אותי ורוצה להשלים איתי היום הכל על מי מנוחות היא בסדר איתי ואפילו משקיעה יותר בנכדים שלה ובנו ובאמת הכל השתנה את צריכה להיות חזקה חזקה ולעמוד על שלך אבל להוציא לא לשתוק, להתנצל בפני בעלך שלמרות הכל היא אפשר לשתוק. יותר מזה בעלי היה אומר לי את אומרת לה משהו אני עוזב את הבית אמרתי חמוד שלי אתה יכול לעזוב היא לא תפגע בי ותמרר לי את החיים מספיק אני לא שק אגרוף של אף אחד ואחרי זה הוא הבין אותי.
בהצלחה גדולה לא לפחד מכלום את ליבה חייבת להיות בשביל הבית שלך.
-
צולי -
שרון שמש
M.Sc
פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
www.sh-cbt.co.il
-
אין לי מהו חכם להגיד אז קבלי ממני
-
טוב. היא כבר ממש מעצבנת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איפה היא גרה??
]
-
את יודעת שהתגרשתי וחלק גדול מזה היה ההורים שלו
היום בפרק ב׳ מוצלח יותר,
השלום בית לא מובן מאליו אלא מגיע לאחר עבודה קשה מאוד על היחסים
כרגע ניראה שחמתך מערערת את השלום בית שלך
כמו שאמרתי לך ללכת לרב שלכם ולשבת איתו על הדברים,
כשלי ולבעלי הנוכחי היו משברים וחילוקי דעות וכמעט ניפרדנו
הרב הוא זה שהציל את המצב, הוא הבין אותי ואותו ודאג להעמיד אותנו במקום כשלא נהגנו נכון
יש משפט בתורה ״ ועזב איש את אביו ואמו ודבק באשתו״ את אמורה להיות עדיפות ראשונה ולפניה, כנראה שצריך מישהו נטרלי שידבר איתו,
איפה את גרה? הרב שמטפל בנו ( כן ממש טיפול, פעם בשבוע!) מבני ברק אבל מגיע לנס ציונה ורחובות, והוא לא גובה תשלום אלא עושה את זה באהבה לקירוב לבבות
אגב הוא היה תלמיד של אלון גל
-
מבינה אותך כל כך
-
בעייתי ביותר .
גברם הם לא כמו נשים ...(רובם לפחות יעמדו לצד ההורים שלה, בייחוד אמא שלהם.
מצד אחד זה משמח לדעת שהבנים שלנו בבוא היום יעמדו לצידנו ומצד שני אנחנו אוכלות חרא ממנה ...
מזל שמותי בסה"כ אישה טובה שמחפשת תמיד את דרך השלום ... כי אם הייתי במצבך סביר להניח שהייתי מאיימת בגירושין . כשזה נוגע לחמים שלי , בעלי תמיד חושב שהם מריה הקדושה וישו ... נתנו לך פה עצות רבות ומגוונות
אני ממליצה להכניס את הראש למקפיא , להתקרר , להבין ולהפנים שאת הרבה יותר טובה ממנה ולהתעלם !!!!!!!! קל להגיד קשה מאוד לבצע.
-
אני מסכימה עם כל מה שיעל כתבה לך,
היא חכמה כי יש לה ניסיון.
זה לא קל היום בכלל, תעשי הכל כדי שהיא לא תנצח!
לא מגיע לך פשוט, תלחמי בכל הכוח!
את ]שוט חייבת, אבל חייבת לפתוח בפניה את הדברים!
ותדאגי שזו תהיה פגישה רק של בינך לבינה בלי אנשים נוספים.
-
צול צול!!!
שולחת לך חיבוקים חמים
-
-
צ' דעתי היא שהוא משתף אותה יותר מידי בענינים שלכם
תדברי איתו שיחה מאוד רצינית...מה בעצם הוא מדבר איתה כשהוא בא לשם?
ותסבירי לו שזה לא טוב לנישואים!
ותגידי לו שאם היא מתחילה לדבר עליך שפשוט יעביר נושא! או שיבהיר לה שהיא לא צריכה להתערב...
ובכלל לא נכון לשתף פה ולא את בעלך...תדברי רק עם בעלך על כל מה שמפריע לך.
חמתך חייבת להבין שהיא עושה נזק! ויש פה משפחה עם 3 ילדים שהיא מערערת

כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר

-
עדי אמרתי לו אינספור פעמים. הוא תמים בעלי. היא ממלאה לו את הראש בכל מיני רעלים.
וזה לא שהוא משתף אותה זה היא דוחפת את עצמה.
אמרתי לו ואני אמשיך להגיד. לצערי הוא עיוור אחריה.
-
תגידי,
אתם גרים קרוב אליהם?
כי אלה ממש נשמעות לי מריבות של קירבה מאוד חזקה!
ואם כן, אולי הפתרן הוא פשוט לעבור דירה.
-
אני אשתף אותך 'צת במה שקורה אצלנו כי זה די דומה...פחות או יותר
אני בתפקיד בעלך ובעלי בתפקידך...אצלי אבא שלי מרעיל אותי בלי סוף וממש רוצה שנתגרש...
אתמול בעלי שם לי אולטימטום

-
עדי זה לא המצב אצלנו. היא לא אומרת לו מפורשות להתגרש. היא רק עושה את זה ברמיזות עדינות וחלילה תגידי לבעלי שזו כוונתה ומיד הוא נהיה קוצים כולו ומגן עליה שכל כולה טוהר וכוונות טובות. אם אני אומרת לו או אני או היא הוא אומר לי שתיכן. לא מוותר על אף אחת. הוא לא שם לב שבפועל הוא בעצם מוותר עלי. חודשיים אני מסתובבת בבית ומרגישה שהוא כועס עלי ואתמול בערב נפל לי האסימון למה אני מרגישה ככה. זה איפשהו בתת מודע כנראה. הוא אולי לא רוצה אבל הוא כועס עלי.
אנחנו גרים 20 דקות נסיעה מהם. לפני הפיצוץ של פסח על אף שגרים יחסית קרוב היינו מתראים אחת לחודשיים בערך כי אנחנו לא באמת מעניינים אותם הם חיים את עצמם אבל עכשיו אם אפשר לבוא לחטט ולכפות עצמם עלי אז למה לא?! למה לכבד את בקשתי לעוד קצת זמן? למה לקחת צעד אחורה ולתת מרחב נשימה? למה? אם אפשר לעשות דברים ואח"כ להצביע ולהגיד "אנחנו היינו שם זה היא לא רצתה".
-
-
טוב תקשיבי, היא כזו טיפשה. אלוהים יסלח לי!
אתם נשואים + 3!
לא היה לה מספיק זמן לעכל
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
-
מאמי, מניסיוני המר למדתי המון על נישואין וזוגיות. דבר מאוד חשוב וטעות מאוד גדולה של הרבה זוגות היא לא לדבר על ההורה של הצד השני
-
את יכולה להתלונן כאן..את יכולה לדרוש כל מיני דברים מבעלך ומחמותך..
אבל תכלס שומדבר לא ישתנה...
אני מאוד ממליצה על טיפול זוגי
-
חמי היה פה הערב. בעקבות אבא שלי (כן כן אבא שלי המקסים שבעצמו אמר לי אתמול שהוא חושש שאנחנו פשוט ניפרד עם 3 ילדים) אבא שלי הלך ודיבר עם חמי באמצע העבודה... אז חמי התקשר אלי ואמר שרוצה להיפגש. בגדול מה היה? - הוא כלב הרבה יותר מחמתי. ומה שיצא מהשיחה איתו זה שהוא באורח פלא הצליח תמיד לסובב הדברים כאילו הוא הצודק
-
נגה
-
מאמי, אני שמחה שיש איזשהו סוף טוב לפרשה הזו
-
-
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
כל הכבוד לך שהסכמת שחמך יגיע... הוספת לעצמך נקודות. ועכשיו כולם יודעים איפה הם עומדים.
זה לא ייעלם. שיחות לא יועילו, גם גישור לא,
בטח לא כרגע.
נשמע ששניהם מוסיפים כל הזמן רעל אחד לשני וזה רק מכניס ליותר כעסים את כולם.
אין ספק שלמי שהכי הכי קשה זה לא' אבל הוא לפחות מתחיל להבין שכרגע אין עם מי לדבר.
-
הכל מתחיל ונגמר בזה שאת אשכנזיה?!
[email protected] img]
-
אורטל כל השנים שאני בת זוג של בעלי - 10 שנים כבר (הזמן רץ
-
10 שנים את רואה שהנשים משרתות את הגברים ולא נופל לך האסימון?
חחחחח איזו בדיחה
הם פשוט עלובי נפש, אין לי מה להגיד.
נראה שהם יגיעו לגיל שיצטרכו לדאוג להם - איך הם ילמדו להעריך אותך ואת בעלך.
מטומטמים
[email protected] img]
-
גזענות זה כבר גדול עלי.....
לכל כיוון.. בכל מצב....
איזה כיף שיש לכם יום של זוגיות וכיף ואיזה כיף לקום ליום חדש עם חיבוק ואהבה
-
אורטל אני הבלה הא?
-
כל מה שנותר לי לכתוב הוא- יהיה בסדר!!!