מנשא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
12 תגובות
עמוד 1
  • אני ישאל אותך שאלה אחת, איך הרצועות בגב?
    בצורת איקס?
    מנסיון קודם המינשא בשלב כלשהו הורס את הגב
    אני קונה את הבייבי ביורן אקטיב שיש בו עמוד עם תמיכה לעמוד שידרה

• אני לא יודעת.
    מחר אני הולכת לראות אותו, פשוט חברה קנתה ואמרה שמאוד נוח לה, אז אני מתלבטת לפני קניה...

• מאמי אני לא מכירה אותו אבל אני כן יכולה להמליץ לך על המנשא של בייבי ביורן!
    כל כך נוח.. לגיסתי יש אותו ואני עד עכשיו מצטערת שלא קניתי!!!
    אם הייתי קונה הייתי יכולה להמשיך לסחוב את הבן שלי עליו עד עכשיו אפילו שהוא כבר מעל ל 10 קילו ב"ה..

http://www.baby-star.co.il/page.aspx?page_id=116

• תלוי כמה תשתמשי בו
    אני קניתי מנשא ב 130 שקל שירט אותי נאמנה עד משקל 8-7 קילו, אחרי זה לא היה לי צורך בו יותר מידי וגם לא ניראה לי שהייתי מחזיקה מעמד..אבל בגדול המנשא ממש טוב לא יקר, יפה וחברה טובה..ניראה לי צ'יקו..לא זוכרת..קניתי בדר בייבי..המחירים של דר בייבי בכללי מגוכחים אז כדאי לבדוק.

דברו איתי בפייסבוק

• תודה כולכן.. אבדוק את מה שהמלצתן..
  • לי יש 2 מנשאים
    האחד של בייביביורן :
    מגיל לידה ועד גיל שנה בערך
    התינוק מקדימה
    עם הפנים אליך או החוצה
    יש תמיכה מעולה לגב
    השני של ארגוERGO:
    מגיל 4 חודשים ועעעעעעדדד (אוריקי בן ה 3 נכנס בו).
    עם הפנים להורה בלבד
    על הבטן או על הגב
    תמיכה טובה לגב
    מהסוג הזה יש חברות זולות יותר (לדוגמא http://safy.co.il/minsa_yalkut.htm)

השאלה כמה תשתמשי בו.
    אני חורשת על המנשאים שלי, כבר קרה שאמילי היתה בביביביורן מקדימה ואוריקי בארגו מאחורה בזמן טיול. חחחחחחח
  • אץ המשנא שאת מראה אני לא מכירה, אבל שווה לך לבדוק.

ילי יש מנשא של infantino, קניתי בשילב והוא מאוד נוח, יש לו מין חגורה לתמיכה במותניים וגם קושרים עם קליפס מאחורה. מתאים גם עם הפנים לאמא, גם עם הפנים לעולם וגם כמנשא גב.

וכמו שאמרו המנשאים הכי טובים הם של ביבי ביורן, הם מאוד יקרים!!!, אבל לפעמים אפשר למצוא ביד 2 מאנשים שהתלהבו וקנו ואף פעם לא השתמשו, שווה לך לבדוק!

רותי
  • ליבי, מאיה קנית את המנשא של ארגו?
    אני מתה לקנות הם הכי טובים, במידה ומישתמשים בהם הרבה

• קודם כל יש אתר בעברית לארגו. יש יבואן רשמי בארץ
    בכל מקרה אני את שלי קיבלתי מארה"ב, אבל ראיתי אותם גם במייבייבי בירכא (אני מהצפון)
  • אני קניתי מנשא ולא השתמשתי בו בכלל כי נתנאל לא אוהב לשבת בו
  • קניתי מנשא של החברה הזאת בשילב
  • אין על הבייבי ביורן - לי יש ואנחנו סופר מרוצים - שתביני שבעלי שאמר שבחיים לא ישים מנשא ממש ממש אוהב אותו והולך בגאווה עם נועם בתוכו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה