היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל כך מאושרת היום... לאחר שלוש שנות מגורים על בעלי אפיתי את העוגה השנייה שלי..... פליז אל תצחקו עליי!!! שבוע שעבר עשיתי עוגת שוקולד מהממת ועכשיו עוגת בננות, אני אקפיא אותה לשבת כי אנחנו לא אוכלים עוגות באמצע השבוע
איזה כיף.......... חח
מי שרוצה מתכון בשמחה.
5 תגובות
עמוד 1
תני מתכון!!!!
מקפיאה עוגות? מעניין איך זה... מעולם לא ניסיתי... אשמח לקבל מתכון :)
כל הכבוד!!!!!!
סבבה אז אם נישאר לכן בננות חצי מצוקמקות כאלה שחבל לכן לזרוק (אבל טריות מבפנים!!!) או סתם בננות טריות אני לקחתי שש כמות שמספיקה בעצם לאינגליש קייק פס אחד חותכים אותם לפרוסו: כמו מלפפון את כולן שמים בבלנדר חשמלי שמים בקערה אחרי שהן מעוכות שמים כוס וחצי קמח תופח חצי כוס סוכר ביצה 1 מערבבים טוב טוב שייצא גמיש מאוג ושמים בתנור ל30 דקות על ~175 180 מוציאים מורחים מייפל על העוגה מחזירים לתנור ל 10 דקות