שאלת תקלה במכונת כביסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קרה למישהי שהמכונה לא שטפה לה את המרכך והתא שלו נשאר מלא מים בסיום המכונה?

אתמול הבחנתי בזה ואז הוצאתי את כל המגש של התאים ושטפתי..הוא מבריק אין בו אפילו גוש אחד שיכול לסתום

אחכ עשיתי מכונה וזה שטף את המרכך והיה בסדר.היום עשיתי שוב בבוקר מכונת מצעים ושוב בסיום התא של המרכך מוצף מים ואין לכביסה ריח מרכך..
    מה זה יכול להיות?
    הזמנתי טכנאי ורק עוד יומיים יגיע.שונאת להיות בלי מכונה..והיא חדשה! אוף
9 תגובות
עמוד 1
  • גם לי זה קורה אחת ל... והאמת היא שאני עושה בדיוק מה שאמרת וזה מסתדר.
    אולי תבדקי שוב פעם אם לא נישאר ליכלוך של אבקת כביסה בתא של המרכך?
    אני אישית הייתי מתבאסת רצח להזמין טכנאי בשביל זה
  • זה קרה לי כשהשתמשתי במרכך מרוכז של בדין ושל סנו
    בשימוש במרכך כביסה רגיל לא מרוכז זה לא קרה ..
    כניראה שיש לך סתימה בתא של המרכך

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • ושכחתי להוסיף .. במקום מרכך שמתי חומץ והפעלתי אחרי שכמובן ניקיתי את תא הממרכך וזה עזר מאוד

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • בדיוק מה שרציתי לכתוב לך - חומץ
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • זה קרה לי-
    כשאת שולפת החוצה את המגירה של המרכך/אבקה, שימי שבתא של המרכך יש מין חור למטה , עם מברג תפתחי את הסתימה, זה מה שהיה אצלנו...
  • זה קורה מידי פעם

שימי לב שזה לא חוזר על עצמו שוב
    במידה וכן, כדאי לך להתיעץ עם השרות או עם טכנאי

• עשיתי לפני כן כביסה על ריק רק עם חומץ בכל התאים....ולמרות זאת סתום
    אני באמת משתמשת במרכך המרוכז של סנו...כבר שמעתי שזה עלול לעשות סתימות
    ולגבי הטכנאי יש לנו ביטוח ל5 שנים על המכונה וזה כולל כל החלקים וגם שירות טכנאי ללא הגבלה אז זה לא יזיק...אולי יש סתימה בצינור?
    לכלוך מאבקה זה לא כי בחיים לא כיבסתי עם אבקות רק עם ג'ל
    אוף
  • מכר :-(
    למטה למטה יש מין דלת קטנה עם צינור ופילטר שנראה כמו בורג לפעמים שם משהו תקוע.
    תפתחי את הדלת, תשחררי את הצינור מעל הרבה סמרטוטי ריצפה וגם את הבורג, משם יצאו כל המים שיש במכונה - אם לא תשימי משהו שיספוג זה יהיה ישירות על הרצפה (בעצם את בקיבוץ, גורפת את המים החוצה).
    בעיקרון זה אמור לעזור.

• עשינו גם את זה אתמול..כמה מים יצאו אלוהים! ובאמת גרפתי את המים למדרכות הקיבוץ (חח לינבר)
    ועכשיו עשיתי נסיון אחרון ועשיתי כביסה מהירה עם חומץ והתא נשאר מלא בחומץ למרות שהוא מבריק ולא סתום!
    טוב נחכה לטכנאי ונמשיך להתרגז..אולי שיש סתימה בצינור או שזרם המים חלש מדי למרות שהברז הראשי פתוח עד הסוף

מעצבן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה