היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות חייבת לשתף /להתייעץ.. אני ובעלי מנזים כבק שנה פלוס וחודש שעבר עברתי טיפול של איקקלומין ללא הצלחה... היום עשיתי בדיקה ובהתחלה לא ראיתי כלום.. אחרי דקש שתיים ראיתי פס ממש אבל ממש חלש...... הייתכן??
אפי
17 תגובות
עמוד 1
איפי פס זה פס !!!! אני הייתי עושה בדיקת דם וכמובן מזל טוב !!!!!
מזל טובבבב!! תעשי בדיקה חוזרת או בדיקת בטא להיות בטוחה.. אבל גם לגיסתי היה פס חלש אחרי 2-3 דקות.. היום היהא בחודש 5 מאחלת לך שיצא תקין
תודה רבה בנות אנו ממש מקווה לטוב! עשיתי הבוקר בדיקת דם מצפה לתשובה חיובית אפי
עדכני
בע"ה בטא מהממת... כמובן מחכות לעידכוןןן
פס זה פס!!! בשעה טובה!!!!!!!!!
בע"ה קל ותקין
כמו שאומרים פס זה פס ,מזל-טוב ואם דואגת תעשי בדיקת נוספת
בהצלחה... ממתינות לעדכון ממך...
היי בנות התוצאה של הבטא היא74.... אני מביה שזה חיובי אבל לא ממש קולטת!!!!
אפי
קולולווווו מזל טוב!! זה חיובי, את צריכה לעשות בטא חוזרת עוד יומיים והיא אמורה להכפיל את עצמה.. ז"א לפחות 140-150 מאחלת לך המשך קל ותקין!!
מזללללל טוב !!!!! כמה אושר !!!! וכמו שנהוג תפתחי שירשור פיזור אבקת הריון !!!! המשך קל תקין עגול ומשעמם !
תודה לכולכן, התמיכה שלכן מאוד עוזרת, בעיקר בגלל שאני מאוד מבולבלת מהכל. הרופא זימן אותי להגיע אליו מחר.. כניראה לעוד בדיקת בטא, מבטיחה לעדכן ושוב תודה על התמיכה
אפי
מזל טוב שיהיה המשך קל ותקין
מזלללל טוב!!! שיעבור לך הריון תקין ועגול...
כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
אפיייייייייייייייי?!?!!?איזה שמחה!! ברוך ה'!!!! זוכרת אותי החלפתי שם כי שכחתי את הסיסמא הישנה...גם אני עברתי טיפול ראשון של איקוקלקומין..אך לא הוא לא צלח.. מה איתךךך זה הצליח לך בטיפול הראשון!?!?!? איזה שמחה!!!תעדכני מה קורה איתך.... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
איזה בשורות טובות, המון הצלחה בהמשך הריון תקין ומהנה!!!