היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אני אדע שמתחילים צירים? יש לי קצת כאבים כאלו מוזרים אבל אני לא יודעת אם אלו צירים או לא...
מה עושים?
10 תגובות
עמוד 1
היי
יש סיכוי שזה ההתחלה. לפחות נשמע ממה שאת אומרת דומה למה שהיה לי פעמיים קודמות (ומחכה בקוצר רוח לפעם הזו - כמוך)
בכל מקרה, תנוחי (את בבית) ותתני לזה לקרות. אם זה זה, זה יתגבר תוך שעה שעתיים....
בהצלחה ובקרוב אצלי
אני אמנם לא מנוסה אבל לפי מה שהבנות כאן מספרות...
חכי... תראי מה קורה בעוד שעה שעתיים. אם זה מחמיר או לא... תראי אם יורד לך הפקק הרירי או מי שפיר... [/url
איך תמיד היו אומרים לי? שיהיו לך צירים, את תרגישי שזה זה! וכך באמת היה... צירים זה משהו מאוד כואב שיודעים בברור שהלידה עוד מעט מתקרבת לה... בכל אופן, ככה אני הרגשתי. (אני מתכוונת לצירים ממש ולא צירונים)
לי ירדו המים אז ידעתי שצריך ללכת לביה"ח.. אבל כמו שהבנות ענו, זה כאב שאי אפשר לפספס מה זה ...
אני ממש חוששת שלא אבין במה מדובר. מחר בכל אופן אני אמורה ללכת למוקד כי מחר זה התלמ.. אז נראה כבר מה יגידו...
אל תחששי את תביני במה מדובר זה לא כאב לא ברור!
זה כאב לכמעט דקה כל כמה דקות וזה חוזר ומתגבר מרגישים את זה בדכ בבטן בתחתונה, לפעמים בגב וברגל שמאל.. ללי היה הכל מהכל!
שיהיה בהצלחה אם זה זה!
אצלי הכאב התחיל מגב תחתון לבטן תחתונה הייתי בטוחה שיש לי קילקול קיבה... אחרי שעתיים לא היה לי ספק שמדובר בצירים ורק אחרי 6 שעות בערך ממש כאב לי והיה בלתי נסבל...
אני חיכיתי בבית וממש לא נחתי כי כל מה שרציתי זה ללדת.... בכל אופן הלוואי וזה זה והודעה הבאה שלך תהיה כשאת אחרי או בחדר לידה
חשבתי שכבר הלכת לחדר לידה... יכול להיות שיתחזק במהלך הלילה ובכל מקרה יעשו לך מחר מוניטור ויראו בדיוק אם יש צירים או לא (גם אם חלשים)
איזה... הלוואי... אני כבר כולי בדיכאון
איזה חמודה זה יגיע את.מזכירה לי אותי.... אני גם חיכיתי וחיכיתי אבל הקטנציק שלי החה עקשן ויצא כמעט בשבוע 42... את הצירים את.לא.תפספסי.. מחזיקה לך אצבעות שזה יגיע מהררר