מה קורה לו?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי שמשהו עובר על הנסיך הקטן שלי
    הוא עד לפני שבוע לא היה עושה בכלל בעיות בהרדמות
    הייתי שמה אותו על הגב/ צד מלטפת קצת את הידיים והוא היה נרדם
    בשבוע האחרון כל פעם שמנסה להרדים אותו אם זה צהריים ערב או לילה זה מלווה בבכי קורע לב
    פתאום לא מוכן בשום צורה אם הרדמות הייתה לוקחת לי פעם 10 דק היום זה כבר יותר מחצי שעה
    לא שינתי לו כלום בסדר יום וזה דיי מדאיג אותי
    הדבר היחידי שאני יכולה לחשוב עליו זה השיניים יש מצב?? הוא כ-ל היום עם היד בפה אתמול בלילה הוא לקח לי את היד ופשוט לעס לי את האצבעות
3 תגובות
עמוד 1
  • תראי בגיל הזה יש משבר של שינה סביב ארבעה חמישה חודשים יש להם את היכולת להשאיר את עצמם ערים והם פשוט עושים את זה...
    וזה לא טוב כי אז הם ממש עייפים ובמצב כזה בגוף משתחרר הורמון הדומה לאנדרנלין ומאווווד קשה להירדם שכל הגוף שלך מלא באנדרנלין..
    אני הייתי מוותרת בהתחלה ואחרי יעוץ אצל יועצת שינה היא הסבירה לי את זה וזה הביא איתו המווון היגיון.
    אנחנו עבדנו מאווד קשה על הנושא באמת היתה נלחמת ובוכה וצורחת פשוט זה היה חודשיים של סיוט כי לא קל לשמוע אותם בוכים אבל זה מאוד חשוב לקטנים לדעת להרדם לבד ולא בגלל שרק לנו זה יותר נוח אלא משום שזה בריא להם.
    אז במשך חודשיים הינו שמים אותה לישון אחרי טקס מסודר של מקלחת בקבוק ולישון והיא היתה בוכה היינו באים מלטפים מרגיעים ושוב חוזר על עצמו בפעמים ראשונות לקח לה שעתיים לאט לאט זה ירד עד שלמדה להירדם לבד במיטה
    לא אשקר לך זה סיוט זה קשה הם בוכים וצורחים המון אבל זו הדרך שהצליחה לנו כמובן בייעוץ ואני מאוד מקווה שישאר ככה.
    בהצלחה

• וואי ממש סרט!! ועכשיו שאת אומרת אני באמת שמה לב שהוא מחזיק את עצמו ער יותר מבדרך כלל.
    אני מקווה שנעבור את זה במינימום בכי זה שובר אותי!

• בכי שובר מרסק וגומר אותנו ודרך אגב הוא חכם ויודע את זה..
    אני בימים הראשונים הייתי חייבת לצאת מהבית אבל ואללה זה עבד
    זה כלכך קשה אבל מי אמר שלהיות הורים זה קל לא ככה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה