חלב עיזים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רז אוהבת חלב עיזים

15 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקה!!

ילדים אוהבים לטעום טעמים חדשים להתעניין ולדעת...

זה טבעי...

העיקר שזה עבר לה!!! איזה כייף!
    [/url
  • תתנחמי בזה שזה מאוד בריא. ואם זה בא ממנה, מה אכפת לך?
    (חוץ מזה שזה עולה יותר
  • הכי בריא שיששש!!!
    נכון שיש לזה ריח איכסה ועצם העובדה שצריך להכניס את זה ישירות לפה מהעטין, גורם לבחילה! אבל זה בריא ומבלי קשר לפצעים, הרופאה של אחותי אמרה לה שפעם בחצי שנה לפחות לתת לילדים... עד גיל 5. זה טוב לחיזוק העצמות והכי חשוב שזה יהיה ללא תהליך פיסטור.

• אמנם האפטות נראות קצת יותר טוב.. אבל עדיין היא לא שותה כלום ולא אוכלת כלום.
    שום דבר מבחינה חיצונית בגוף לא השתנה עדיין

• תראי אני מגיבה רק עכשיו כי יש שיגידו שדעותיי קיצוניות...
    אני מאוד מאמינה בלא לעשות לילדים ניתוק מוחלט מהחיידקים.
    חלב לא מפוסטר של עיזים הוא פיתרון מעולה לאפטות האלו מניסיון אישי, ברגע שהחלב עובר פיסטור או הרתחה את מאבדת את הערך שלו שפותר את בעיית האפטות.
    נכון יש בו חיידקים נכון שזה נראה לא הגייני אבל זה עוזר וזה בדוק.
    נסי לחשוב על פעם למרות כל הנחיות משרד הבריאות כיום אנו לא חברה בריאה יותר אלא ההפך.
    היא לא אוכלת ולא שותה כי יש לה אפטות וזה כאבים איומים אכילה ושתיה גורמות לשריפה גורמות לכאב ולכן היא נמנעת.
    בואי נגיד ככה אם חלילה אני הייתי במצב הזה הייתי הולכת על השיטה הזו בעיניים עצומות..
    יכול להיות שהיא גם אוהבת חלב עזים כי הוא קל יותר לעיכול מחלב פרה, האינזימים שבחלבון שלו קלים יותר לפירוק בדקת אצלה אלרגיות? לחלב?....
    בכל מקרה אני מקווה שזה קצת מרגיע אותך את צריכה לנסות להישאר רגועה לעובריקו...
    חוץ מזה אני מעדיפה חלב עיזים / כבשים יותר מחלב פרה

• בחיים לא טעמתי חלב עיזים, זה פשוט דוחה אותי סתם ככה בלי שום סיבה

• טוב נו, לפחות מצאת משהו שהגברת הרזונת אוכלת

• נופרי תעבירי איתה לשלב הבא גבינת עיזים

זה ישמין לך אותה קצת

• ברר עושה לי צמרמורת

• זה לא חידק ספציפי....זה סתם חיידקים יכולים ליהיות שם היא הרי, העז, לא שוטפת עם מים וסבון את העטין שלה לפני כל שפריץ נכון?
    ובגלל שאפטות הן פתוחות, זה פצע, אם מכניסים לשם חיידקים יכול ליהיות תגובה דלקתית יותר חריפה ממה שיש זה הכל.

יש עוד סכנה שיכולים ליהיות חיידקים גורמי מחלות אולי או כל מיני מחלות של העז, אבל אם העז מוכרת ואני יודעת מה, מחוסנת ושטויות אז הסיכויים שיהיה עליה משהו נמוכים, אבל הרי אף אחד לא לוקח ממנה תרביות כל שני וחמישי.

שמחה שזה עזר!
  • חחחחחח איזו מצחיקולה יש לך בבית....

שמלה לשמוע שהיא יותר טוב

• טוב די. התאפקתי הרבה זמן.לא רוצה להחליץ!
    אבל כל הבנות לא מודעות לסכנה של החיידקים בחלב לא מפוסטר!
    רק לידיעתך - בגזר הערבי, בגלל הנוהג לשתות חלב לא מפוסטר, יש הרבה מקרים של ברוצולוזיס.
    החיידק נמצא בתוך החלב ולא בעטינים!
    מסוכן מאד!
    בגלל זה חייבים לפסטר!
    חבל על היסכון

ולכל שאר הבנות.
    לא לשתות חלב ישר מהעז. עד כמה שזה יכול לעזור זה גם יכול לגרום לדברים חמורים הרבה יותר. ואני לא רוצה לנקוב בהם!
    לא לשתות חלב ישר מהעז!!!

• ליבי, כנראה אף אחת לא קראה את הקישורים ששמתי... הייתי צריכה להוסיף מילה... אז הנה: מילה.
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3575419,00.html
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%9C%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A1

http://www.clalit.co.il/HE-IL/Women/nutrition/eating+right/articles/milkgoat.htm

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה