אני חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    שמי רינה אני בת 31
    אנחנו מנסים כבר שנתיים
    כבר עשינו את כל הבדיקות התברר שבעיה אצל בעלי
    ואני נמצאת כרגע בשוק טוטלי כי אף אחד לא מסביר לי שום דבר
    בהתחלה זה היה קודם תתחתנו אחר כך נידבר(יתחתנו לפני חודש) אכשיו תעשו עוד פעם בדיקות (כבר עשינו) ועוד פעם אחר כך נידבר
    אני כבר לא יעודת מה לעשות כי קראתי הרבה סיפורים על טיפולים ושזה לא עזר כול כך ושאנשים מנשים יותר משנתיים
    תעזרו לי בבקשה
18 תגובות
עמוד 1
  • היי SOBOL ברוכה המצטרפת אמן לזמן קצר.
    קודם כל תנסי לנשום זה לגמרי מובן וקשה השוק הראשוני וההבנה שצריך לגשת לטיפולים ולמה את חושבת שהטיפולים לא עוזרים בוודאי שהם עוזרים ואם כבר עלו על הקושי עכשיו אפשר להתייחס אליו זה מעולה.
    אולי תפרטי כאן מה הקושי ומה גילו ובטוח יהיו כאן בנות יוכלו לייעץ לך ולהסביר לך דברים ולעשות לך קצת סדר. איפה את מטופלת ?
  • ברוכים הבאים לשהות קצרה ונעימה

לגבי שאר הדברים אכן תפרטי יותר שנעזור לך ... אם מצאו בעיית זרע עד כמה חמורה האם מפנים אותכם להפריו.ת או הזרעות ?? יש לך רופא פריון ?

תהיי רגועה ... אנחנו פה !
  • תודה בנות
    אז ככה
    עשיתי צילום רחם-תקין
    פרופיל הורמונלי-תקין
    בדיקת זרע-תאים תקינים רק3%
    אני מטופלת אצל דוקטור מלצר
    ולגבי מצב נפשי יש לי חברה שעברה 5 טיפולים IVF אז דיברתי איתה
    אמרה שלא שווה להתחיל
    אז נגיד אין לי משהו שיכול לתמוך בי נפשית חוץ מבעלי (שלא כול כך עוזר כי אנחנו באותו סירה)
  • קודם כל אני לא מבינה למה שחברה תגיד לך דבר כזה אבל אם נשאיר את זה בצד רוב הבנות כאן שבהריון בהריון הודות לטיפולים אז הרי לך תמיכה נהדרת ואמונה שגם לך זה יקרה.
    איני מבינה בבעיות זרע אז אני לא יכולה להגיד משהו לגבי זה רק שתאמיני בטח שזה יגיע גם אלייך ,אולי יקח עוד קצת זמן אבל זה יקרה ואל תתני לאף אחד להגיד לך אחרת ברור שזה תהליך קשה אני משערת גם עבור חברתך אבל צריך להיות אופטימיות.

• והטיפולים תלויים בכל כך הרבה גורמים כגון: רופא טוב ונעים שמלווה אותך ומסביר לך דברים, סביבה תומכת , בעל מבין ובעיקר הבנת הבעיה (כמו שהבינו אצלך) להכל כמעט יש פיתרון יקירתי אל תדאגי
  • היי ,ברוך הבא לזמן קצר ... אז כמו שהבנות רשמו לך מאד חשוב רופא המטפל ,והסביבה התומכת אבל לא פחות חשוב זה את, את חייבת להיות סבלנית כי זה תהליך וזמן ,וכמובן לנסות להיות רגועה ,אני באופן אישי גם הייתי חדשה בתהליך ולאט לאט את קוראת חומר שואלת ומתייעצת ומגיעה למצב שבו את כבר יכולה לעזור לייעץ ואפילו לתמוך , אז קודם כל הטיפולים כן עוזרים וזה מאד אישי,כי אצל אחת זה יכול להיות פעם ראשונה ואצל אחרת זה יכול להיות בפעם שביעית ..מאחלת לך בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה ..
  • תודה תודה בנות
    כנרא זה מה הייתי צריכה את התמיכה שלכם באמת עזרתם לי
    הזמנתי תור לרופא ליום חמישי הקרוב

• היי רינה ברוכה הבאה! קודם כל בימינו כמעט להכל יש פיתרון אז תתעודדי ... ובדרך כלל בעיית זרע מתחילים קודם הזרעות... האם עברת טיפול כלשהו? קראתי שאת מטופלת אצל מלצר את מטופלת בבי"ח ברזילי? או פרטי?
  • שלום veredd

עוד לא עברתי שום טיפול

אני מטופלת אצל מלצר דרך קופת חולים שמעתי שהוא טוב אבל קשיח האמת שאין לי איתו כימיה כמו שאומרים

אני הולכת אליו ביום חמישי
  • האמת ששמעתי עליו רק דברים טובים הוא קשוח אבל טוב גיסתי עברה אצלו טיפולים ונקלטה ב2 ההריונות בהחזרה הראשונה...
    אני אהיה אצלו בסוף החודש אבל בברזילי...
  • VERD D יקירה ו SOBOL היקירה , מאחלת לשתיכן אינסוף של הצלחה ושזה יהיה בעבורכן הטיפול האחרון והמוצלח
  • היי,

ברוכה הבאה... מקווה שלשהות קצרצרה.

תעדכני אותנו איזה טיפול את צריכה לעבור: הזרעה או הפרייה ואנחנו נשתדל לתת תשובות בכל מה שאפשר...

בהצלחה !!!
  • שגית32ori 17
    תודה בנות

veredd אני לא ידעתי שהוא מקבל בברזילי
    אני יודעת שיש לו קליניקה פרטית באשדוד ואפשר לקבל החזר עבור טיפולים דרך קופת חולים (הוא נראה לי עובד עם כול הקופות)
  • sobol

ברוכה הבאה לשהות קצקצרה

מצטערת שחברה שלך הטעתה אותך
    כי ידע ממש אין לה בivf
    גם לא לי וגם לא לך
    וזאת משום שהידע נמצא אצל הרופאים .

אז ככה קודם בעיית זרע נפוצה
    והמון אנשים כולל אנשים עם 3% זרע תקין נקלטו להריון
    והכל בסדר .

אני חושבת שהרופא שלך יספק לך את כל האינפורמציה
    כולל סטטיסטיקה וכו... זה שחברה שלך לא נקלטה
    זה ממש לא קשור אלייך
    כל אחת והגוף שלה .

אני בכוונה רושמת לך ככה כדי שתביני שivf זאת הדרך היותר
    טובה להגיע להריון .

ואת בדרך הנכונה !

אין לך מה לחפש בהזרעות
    כי צריך מזל גדול עם זרע 3% להצליח

התשובה היא ivf ע"י רופא מנוסה וטוב
    כמו מלצר וחבריו ויש לי עוד המון להמליץ לך
    אבל קודם כל תתחילי

ואני כאן מאחלת לך המון בהצלחה בדרך החדשה
    ואמן שטיפול ראשון שלכם יהיה מנצח
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • Sobol היקרה,
    אני יכולה להגיד לך שלבעלי יש 2% זרע תקין וברוך ה׳ אני בהריון מטיפול ivf!!!!!!
    אל תקחי לדוגמא את חברה שלך,
    כל מקרה לגופו וכל אחת והגוף שלה!!!
    תלכי לייעוץ אצל רופא פוריות טוב ומומלץ ומשם תתחילי....
    לכל שאלה שיש לך אנחנו כאן
  • מקווה שהצלחת להתעודד !!!!
  • רינה היקרה,

זה באמת אינדיווידואלי, כל אחת וגופה. אגב בעיות זרע לעיתים משתפרות מבדיקה לבדיקה יש לנו חברה שהתחילה טיפולים כי לבעלה היו בעיות זרע ובטיפול השני כבר אמרו שהזרע כמעט תקין לחלוטין ...

זה הרבה קשור בת**** וניתן לשפר את הזרע עם אכילת חופן שקדים ביום, שתית כוס מיץ רימונים טבעי ביום ועוד... הבנתי שזה משפר פלאים וככה תגדילו את הסיכויים שלכם להריון ....

יש המון בנות שנקלטו בטיפול ראשון, שני ושלישי להריון כשהייתה בעיית זרע...

אז בלי לחץ ויאללה להתחיל לעבוד... שיהיה בהצלחה ותעדכני!!!!

• ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה