שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגבי כסא אוכל ראינו כסא מאוד חמוד וקומפקטי שזה דבר שמאוד חשוב לנו כי אנחנו צריכים 2 אבל הוא גבוהה. אי אפשר לשים אותו ליד השולחן בלי המגש כי הוא גבוהה מידי.
    מה אתן אומרות משתמשים בכסא ליד השולחן בלי המגש או לא?

8 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי מאיקאה עם מגש

• אני אגיד לך מאחי הקטן
    בהתחלה שמנו לו מגש, זה היה הכרחי לכל הבאלגן והליכלוך שהוא היה עושה (שהתחיל לאכול לבד)

לאט לאט הוא למד לאכול מסודר ונקי, ואז ישב איתנו בלי המגש

לדעתי בהתחלה זה נורא הכרחי

• הכיסא עם מגש אבל ברגע שמוצאים את המגש ורוצים לשים את הכסא ליד השולחן אז אי אפשר כי והא גבוה מידי

• גם אצלינו הכיסא יותר גבוה מהשולחן, והמגש פשוט נמצא מעל השולחן, ותופס מקום אוירי כמובן
  • תגידי, ואין שלבים להוריד?

את תצטרכי בשלב מסויים להוציא את המגש ולקרב לשולחן (או שלא?)

• אין לכסא שלבים.
    וזה בעצם מה שנאי שואלת מסורבלת שכמוני יש שימוש לכסא בלי מגש?
    משתמשים בו ליד שולחן בלי מגש ?

• חחחח מצחיקה
    אני אומרת לך שאצלנו כן מקרבים

• אני חושבת שמאוד נוח עם מגש. ככה אפשר לשים עליו אוכל, אפשר לשלוף אותו ולרחוץ אותו..
    תלוי מה מתאים לבית שלך, אם הכסא שאת אומרת בגובה של השולחן ויהיה לך נוח לשים להן על השולחן זה טוב
    אבל אם לא, יהיה מאוד נוח ללא מגש...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה