ראיון עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אשמח אם תתנו לי טיפים לגבי ראיונות עבודה...
    אני מתחילה לחפש (וב"ה מצאתי כבר משהו! מקווה שזה יסתדר.)
    למדתי כ"כ הרבה בשביל המקצוע הזה וסוף סוף מצאתי עבודה ויש מצב שיזמנו אותי לראיון, רק שאין לי שמץ איך אני אמורה להתנהג שם...
    מותר לי לשאול בעניין הכספי? ואיך אני שואלת בצורה הכי אלגנטית ועדינה כמה ארוויח? אני פשוט לא אעבוד בשום עבודה אם לא אקבל את הסכום שמעוניינת, כי בשביל שכר מינימום, לא למדתי כ"כ הרבה, אז עומדת על שלי לקבל משכורת מכובדת וכבר בהתחלה. זכותי או שהגזמתי?
3 תגובות
עמוד 1
  • שכר בדרך כלל הצד המראיין אומר, וזה לקראת סוף הראיון
    חשוב להגיע בלבוש מרשים ומטופח, אבל לא להגזים
    להראות בטחון עצמי, ידע ובקיאות
    תיק מוכן עם המלצות וקורות חיים
    בהצלחה

• השאלה שאת מחפשת היא:"מה השכר?" וכדאי לשאול אותה בסוף כשהמראיין שואל אם יש לך שאלות, אבל אולי המראיין יגיד לך מעצמו. תשאלי על עוד דברים כדי שלא יחשוב שרק הכסף מעניין אותך...

• בדרך כלל, כחלק מהראיון (לקראת הסוף) ישאלו אותך לציפיות שכר.
    ברגע זה, עלייך להיות בעלת בטחון עצמי גבוה. חשבי טוב טוב מה הסכום שאת רוצה לבקש (תנסי לעשות סקר באינטרנט, זה יעזור בהתאם למקצוע שלך) לדוגמא "כ-13 אלף" ולא עם גבולות עליונים ותחתונים וככה תשדרי שאת יודעת בדיוק כמה את שווה.
    גם אם יעורער הבטחון שלך, כי יגידו לך למשל, זה לא כל כך הכיוון והאם תהיי מוכנה להתפשר - תוכלי להגיד - "כשנגיע לרגע הזה נוכל לדבר על הפער אם יהיה".

לגבי הראיון - להראות בטחון על ידי מבט למראיין בעיניים ולא לרצפה, תקרה וצדדים. בקיאות בחומר שאת מכירה ובידע שלך. להתלבש מכובד ולא מוגזם (בהתאם למקצוע שאת הולכת לבצע כמובן). לא לשחק עם הידיים או דברים אחרים בזמן הראיון.

תסמכי על עצמך ותאמיני בעצמך כשאת עוברת את הדלת. זה מפתח להצלחה...

ובהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה