הילד לא אוכל :\ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות.. ליעד מסרב לגעת באוכל!!
    אבל ממש מסרב!!
    סימילאק - שותה כמה שלוקים ומעיף את זה
    פירות - אוכל כמה ביסים ולא רוצה יותר
    מרק - לא מעוניין
    אפילו את החטיפים שהוא כל כך אוהב (בייבי ביס כתמטמינים וכו') הוא לא ממש אוכל!!
    מה אתן אומרות לקשר את זה לאדמדמת שיש לו? זה לא עושה לי טוב לחשוב שהוא לא אוכל..
    וכששאלתי על זה את הרופאה היא אמרה לי שהוא לא רזה (בלי עין הרע...555) אז זה לא כזה משנה אם הוא לא אוכל רק להקפיד על השתייה..
    מה אתן אומרות?

9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי כשתינוק חולה הוא לא אוכל ,,, לרוב.....

וגם כמה ימים אחרי.. לפחות ככה אצל תמר.... והיא אוהבת לאכול! 5

תני לגוף שלא להתאושש והוא יחזיר הכל אחכ

אל דאגה!

• גם לנו יש אדמדמת והרופאה אמרה לי שיש סיכוי טוב שחוסר התיאבון יימשך כמה ימים גם אחרי שהפריחה תעלם... ושאני לא אלחץ, העיקר להציע אוכל - שתאכל כמה שתאכל ושאר הזמן להציע לשתות.
    תרגישו טוב
  • מאמוש אני כ"כ מבינה אותך!!!!!!!!!!!

גם אופק לא מרגישה טוב וכבר כמה ימים בקושי אוכלת

• תודה אהבות
    מקווה שייגמר כבר מהר ושכולם ירגישו טוב אמןן!

• אל דאגי בןבי. ילד חולה לא אוכל.. זה באסה אבל תתנחמי שיהיה בסדר, ובאמת הכי חשוב זה הנוזלים!
    גם רז לא נוגעת בכלום!! אני מיואשת כל כך, היא ממש רזתה עוד יותר, יום ראשון בטיפת חלב היא שקלה 8 קילו. ועכשיו בטוח ירדה עוד. אפילו שתיה היא לא מוכנה. אני דוחפת לה שתיה במזרק שלא תתיבש.
    שתיה זה חובה!! מאמי בכל דרך תכניסי לו שתיה!
    שירגיש טוב לולי

• הוא חולה
    בטח שהוא לא יאכל
    כשחולים אין תאבון (ובצדק, אם תשאלי את הגוף)
    כשאני חולה אני מתקיימת על מיץ תפוחים
  • תודה בובות
    בהחלט הרגעתן אותי

• מאמי ניסיתי כבר הכל!!!
    מצידי שתשתה קולה- העיקר שתשתה

• מאמוש, זה יעבור והתיאבון יחזור - מבטיחה לך!
    שירגיש טוב, החלמה מהירה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה