מה עשיתי לאחות היום בטיפת חלב...... חח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הבת זבל הזאת שואלת הותי.." היא עומדת?" אמרתי לה... מנסה, נעמדת על הבירכיים אז היא אומרת לי היא היתה אמורה לעמוד כבר

אמרתי לה " מה את אומרת? לפי איזה תוכנה בדיוק תיכנתו אותה?.. מה היא ספר?" ואז אמרתי לה שכבר בדקתי את העניין ושניי רופאים אמרו שהכל בסדר.. זו ךתינוקת שמתפתחת מבחינה קוגניטיבית הרבה יותר מהר ממוטורית...

היא היתה ככה

אמרה לי טוב את יודעת פשוט אני אומרת מה שאני צריכה...

אז עם כל הכבוד לאחות הזבלה הזו שמנסה להלחיץ, יש דרך וצורה לדבר עם אמא ! אםשר לומר דברים בצורה עדינה ותומכת ולא איך שהיא פנתה אליי..

אה והיא שאלה אותי אם היא אומרת כבר שתיי מילים... אמרתי לה היא אומרת לפחות 8 55555
    ואז תמר הראתה לה את כל הדברים שחמסה עליה היא יודעת...

גם פה האחות היתה " יפה בגיל שנה היא עושה ככה וככה? " חמסההההההההההההההה

תאכלס הרגיזה אותי!
10 תגובות
עמוד 1
  • טוב מאוד שהעמדת אותה במקום!!!!!!!

כל תינוק מתפתח בקצב שלו!! זה לא תחרות..

• טוב מה הם יודעים שם בטיפת חלב, הם הולכים "לפי הספר" שהוצא עוד בשנות תרפ"ו נראה לי.
    כל הכבוד לתמר על ההתקדמות ועל שהראתה לאחות הזאת מי הבוס
  • יופי של תשובה!!!
    יש פה בנות (כולל אני) שצריכות ללמוד ממך!

• חחחחחחחחחח אם יש מקום שאני לא סופרת בכלל, זו טיפת חלב. הן שואלות מה שאומרים להן לשאול ולא מגדילות ראש, יש להם תבנית מרובעת של מה ילד אמור לעשות בגיל שנה וזהו...

לא שווה את העצבים, ממי. את יודעת הרי איזו נסיכה מהממת וחכמה יש לך בבית.

• חחחחחחחחחחח כל הכבוד...!
    כשלנועה יצאו 2 שיניים שבוע לפני 4 חודשים, אז אמרתי לאחות בטיפת חלב והיא לא רצתה להאמין לי

• את צודקת,זה לא- המה,אלא האיך,איך נאמרים הדברים.

ילדים לא-מתוכנתים לפי-מחשב (כלומר התקדמות-מצופה בכל-המישורים באופן-זהה) וגם זה מאוד תלוי בצורת-הגידול שלהם.

מבחינה-מוטורית,נעמה היתה קופיפית,חמסה בגיל-שנה,כי גידלתי אותה בטבע,בפארקים ואיתגרתי אותה מלא עם מתקנים,אבל מבחינה-שפתית,היא לא-היתה בגן (כלומר,לא-היתה צמודה לילדים כמו בגן,כי במרחבים כל-ילד הולך לכיוון-אחר), כך שההתפתחות-השפתית שלה בגיל-שנה לא-היתה חזקה כמו זו תמרי.

זה ממש מרתיח אותי,כי עם אוירה-מלחיצה שכזאת,לא-תמיד ילדים משתפים-פעולה בעוד-מישורים...אוףף עם הטיפת-חלב הזאת........אוףףףףףףףףףף.
    עם גישה שכזו,ילדים עלולים להיסגר ואז מה היא בדיוק רוצה להוכיח לעצמה? שהילד לא-מפותח חלילה בכל-המישורים???

• איזה מטומטמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בא לי להוריד לה איזה כפפית

• אוי מאמי לא חסר שם סתומות!
    עזבי חבל להתייחס

• למה תמיד הן חייבות להיות כאלה חסרות רגישות?? למההה?????
    כל הכבוד מיטלי! תשובה לעניין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה