ממשלת אחדות .. :S - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת מה זה
    אבל הייתי שמחה אם מישהי הייתה מסבירה לי מה המשמעות של זה כרגע..
    זה רומז שאנחנו לקראת מלחמה? או שדווקא ההפך?..

16 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי והייתי יודעת

• חחחחחח אני דווקא מצדיקה אותך אין כמו לחיות את הרגע ולא לחשוב על זה
    הלוואי והייתי יכולה אני רק חושבת על מלחמה ( יותר מדי נסיון עם אזעקות טילים ומקלטים חח) אני מקבלת צמרמורת מהראש עד האצבעות ברגליים

• לא יודעת וגם לא רוצה לדעת, כי זה לא ישנה כלום בחיי, לטובה בטוח שלא!
    דבר אחד שאני בטוחה בו זה שכולם שם קקות - אחד-אחד! אני שונאת פוליטיקה!

• גם לי אין מושג.
    אבל זה נשמע לי הזוי, יהיו איזה 100 שרים
  • כמו כל ממשלת אחדות לפני - זה זמני בלבד
  • אין קשר למלחמה רק לפוליטיקה
    מופז לא רצה ללכת לבחירות בגלל שקדימה הייתה מתרסקת
    לשני עושים בעיות בועדת הליכוד והוא ידע שהציבור כועס על נושא גיוס חרדים ומצד שני יש לו את את עניין פינוי האולפנה
    בקיצור סתם קרקס דעושה מאיתנו צחוק
    עצוב
  • חולת פוליטיקה שכמוני - אני אסביר לכן....

בג״צ ביטל את חוק טל, מה שמצריך את הקואליציה לחוקק חוק חדש בנושא גיוס חרדים זה בלתי אפשר כי בקואליציה יושבת ישראל ביתנו והיא לעולם לא תגיע להסכמה עם ש״ס אז על רקע זה ועל רקע אי הוודאות מול איראן רצו להקדים את הבחירות.
    בראשות קדימה ובראשות מפלגת העבודה יש יו״ר חדשים ככה שגם הם רצו לצאת לבחירות מה שהיה גורם לעבודה לעלות ולקדימה לרדת כי שחקנים חדשים כמו יאיר לפיד ואריה דרעי רצו להקים מפלגה ולהשתתף גם בבחירות. הקדמת הבחירות בפועל לא היה משנה כלום רק יוצר ממשלה עם הרבה מאוד מפלגות קטנות, ביבי היה נבחר שוב בזה אין ספק.
    בעוד כולם זוממים על בחירות בספטמבר ועל עלייה על הגל החברתי. מופז וביבי עשו מהפך פוליטי מבריק והקימו מפלגת אחדות כלומר 2 המפלגות הכי גדולות בכנסת איחדו כוחות מה שאומר שכרגע יש לנו ממשלה יציבה מאוד.
    זה החליש את המפלגות הקטנות בקואליציה (ואת האופוזיציה באופן כללי) הקואליציה מורכבת כרגע משלושת המפלגות החזקות והגדולות - ליכוד קדימה וישראל ביתנו!

הדבר חסך לנו בחירות מיותרות (כי רוב הסיכויים שאחריהן היה קורה בדיוק אותו הדבר) החליש את ההשפעה של ש״ס וחיזק את גוש הימין מרכז.
    רוב הסיכויים שעכשיו יחוקק חוק לשוויון בנטל ללא בעיות כי לש״ס אין כוח אמיתי. והבטיחו גם שינוי בשיטת הממשל מה שיגרום לכך שלא יהיו בחירות כל שנתיים והממשלות יהיו יציבות יותר ונתונות פחות לסחיטה פוליטית. הבעיה שהמהלך הזה צייר את מופז כסמרטוט, כי מאז שנבחר לראשות קדימה הוא רק התנגח בביבי אך מדובר במהלך פוליטי גאוני לביבי שפשוט השתיק את כולם בשקט בשקט.

וכמובן מהלך דמוקרטי מכיוון שהמפלגות הגדולות עכשיו משתפות פעולה. יהיה מדובר בממשלה הראשונה שמכהנת כהונה שלמה ב20 השנים האחרונות וזה אכן הישג לצער התקשורת...

קיצר אם הצבעתן לאחת מהמפלגות שנמצאות בקואליציה הרווחתן!
    אם אתן מתומכות העבודה ומפלגות השמאל הקיצוני - הפסדתן...
    המפסיד העיקרי הוא יאיר לפיד
    כמו כן יהיה מדובר בממשלה שהחזיקה בכל זמן הכהונה שלה ב-20 השנה האחרונות (כי להזכירכן כל הממשלות בעשורים האחרונים יצאו לבחירות לפני הזמן ובזבזו מלא כסף על זה) - קואליציה חזקה זה טוב ליציבות השלטונית

אין קשר למלחמה שתהיה או לא תהיה עם איראן
    C - תגובה זו נכתבה על ידי סטודנטית לתואר שני בפקולטה ללימודי דמוקרטיה ... :)
  • אסתרררררררררררררררררררררר

בסדר מה איתך?

• אהה נטשה?!

ובלי קשר בנות אנחנו חיות במדינה שהקיום שלה תלוי בפוליטיקה!!

אז לא לחיות בבועה
  • בשורה שלישית התייאשתי

• מה שזה אומר שביבי ומופז עשו מהלך מבריק מנעו בחירות עשו מפלגה שיש בה את רוב השרים ועכשיו סוף סוף ( אולי ורק אולי) חוקים שיחוקקו יתחילו לעבור מהר יותר......בואו נראה כמה זמן זה יחזיק
  • חחחחחחחחחחחחחח לא אני לא מסוגלת נטלי את לא מבינה אני יושבת פה במשרד ונקרעת מצחוק
    כולם מסתכלים עלי
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    איזה תגובה קורעתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אסתריקה שאפו עליך - גאווה ישראלית

• בגדול זה אומר שביבי גאון!!!!!!!!!!!!!!!
    ףמופז יצא רכיכה.....
    לפיד ודרעי נדפקו.

ואין קשר למלחמה
  • חחחחחחחחחחחחחחחח

• חחחח בנות מבטיחה לכן שאני מסיימת את התואר השני ומתחילה לעסוק בתחום
  • אסתר.... ווואווווווו!!!!! שאפווווו!!!
    הבנתי מה קורה ועד עכשיו כל מי שניסה להסביר לי התייאש בשתי שורות הראשונות שכתבת... חחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה