היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לכם? כמה? איפה. ומתי עשיתן? האם אתן שוקלות לעשות נוספים? והאם תרשו לילדים שלכם לעשות כשהם ירצו?
________________________________________ אז ככה-
אני חולת!!!!! כל הקישקושיאדה. יש לי 7 חורים באוזן, 2 פריסינגים בטבור (שאני מורידה בהיריונות,
ושלושה קעקועים: (1 פיה ברגל, 1 האות A כמו אריאל בצד השני של אותה הרגל, וקעקוע נוסף באגן בקו תחתונים בצד עם ציטוט משיר של בון ג'ובי, להקתי האהובה, שהתרגום שלו זה "לשמור על האמונה" keep the faith , עם כוכב)
אחרי ההיריון אני רוצה לעשות קעקוע נוסף (את השם המהמם של אימא שלי) בקו החזייה בצד...
אני בעד לעשות מה שעושה לך כיף - אם הבת שלי תרצה קעקועים אסביר לה את ההשלכות של זה ואמליץ לה לעשות קעקועים קטנים במקומות בהם ניתן להסתיר אבל בהחלט אזרום איתה - פירסינגים אחרי גיל 14 אין לי בעיה ועגילים באוזן כמה שתרצה...אני אימא זורמת
22 תגובות
עמוד 1
חוץ מזוג עגילים עדינים מזהב על האוזניים אני לא אוהבת כלום !!! גוף האישה הכי יפה לדעתי שהוא נקי בלי שום חורים וקשקושים על הגוף !! ככה אני יסביר תמיד לאוריה שלי ! אני והיא עונדות עגילים על האוזניים וטו לא!! הכי מראה נסיכה ועדין נקי וטהור
אני אוהבת מאוד
יש לי חורים רק באוזניים: 1 באוזן ימין ו-2 באוזן שמאל.
וזהו.
לי פעם היו מלא באוזניים, נזם באף, פירסינג בטבור ואפילו מתחת לשפה תחתונה... יום אחד פשוט הורדתי את כולם וזהו, מאז לא מסוגלת לכלום. אני מתה על פירסינג בטבור אבל לי זה לא כזה יפה כי הגוף שלי לא הכי :) אף פעם לא היו קעקועים, למרות שזה יפה בחיים לא אעשה לעצמי - אין לי אומץ :) סוף הדיווח
יש לי חורים באזניים וזהו....
פעם חשבתי על פירסינג אבל זה לא יצא לפועל. קעקועים מאד יפים על בנות אחרות, לי אין אומץ לעשות...
לי היה אחד בטבור אני מאוד אווהבת לגביי קעקוע אני שוקלת לעשות מתישהו איזה אחד
שישי
אסתר, אני כמוך
יש לי קעקוע על הכתף מתחילה לתכנן תוספת שמות של הבננות היו לי פירסינגים ו800 עגילים באזניים - הכל נגמר לא טוב
יש לי חורים באזניים ופירסינג בטבור. קעקועים אין לי אומץ לעשות.
אולגה אני מתה על קעקועים צבעוניים וגדולים אבל לצערי בחיים לא אעשה כאלה - אם היה לי אומץ הייתי עושה חצי שרוול צבעוני .. הקעקועים שלי נשארים אפורים וחוץ מהפיה שהיא גדולה (ממש) השאר קטנים ויישארו כאלה
בגלל שבעלי ביקש ממני לא לכתוב את שמה של אריאל הסתפקתי רק באות הראשונה של שמה A
אני חולה חולה על הדברים האלה.
היו לי באוזן אחת 4 חורים בשניה 3 2 פרסינגים באף. אחד ליד השני משהו מהמם!!!
בלשון, בשפה, ובפופיק.
הורדתי את כולם כשעברתי ניתוח קשה. ומאז לא החזרתי. :(
יש לי בכתף מקדימה קעקוע של עין רעה. משהו מהמם. בעורף אות בסינית שמסמלת ניצחון.
ורציתי לעשות ביד כזה כיתוב "הנסיכה הקטנה של אבא" באנגלית...
מיותר להגיד שאבא ובעלי התנגדו. [/url
בשביל לקשט את הגוף אפשר תכשיט יפה בגד יפה , אקססוריז ולא לחורר את הגוף ולקעקע דבר שישאר לצמיתות ואצלנו זה גם נגד ההלכה
יש לי חורים באזניים ופעם היה לי נזם באף שהיה לי ממש יפה!! בעלי היה ממש אוהב את הנזם, תמיד הוא אמר לי שזה הכי יפה לי
נטשה גם להתלבש לא צנוע זה נגד ההלכה
טוב חוץ מחורים באוזניים לא היה לי כלום טוב אהבתי ופחדתי למרות שבעלי ואני התחלנו לשקול ברצינות את עניין הקעקוע אני מאוד רוצה ומפחדת כי זה לצמיתות
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
לא אוהבת קעקועים בכלל
יש לי 5 חורים באוזן רציתי נזם ובטבור ואז ירדתי מזה (אני פחדנית)
יש לי רק שני חורים סה"כ באוזניים שנעשו בגיל 12 (אחרי אינספור לבטים)
אם הילד שלי יהיה קשוח ואפל וילך נגד הממסד
חוץ מזוג עגילים באוזניים אין כלום, לא רציתי כלום ולא אוהבת כל כך!!!
פעם רציתי קעקוע קטן קטן על הכתף או על הרגל בצד כזה למטה וירדתי מזה מהר בגיל התבגרות וזהו עכשיו לא מעניין אותי...
לגבי הבנות בעזרת השם שלי וואלה לא יודעת!!! נגיע לגשר ונחצה אותו :)
אני חולה על השטויות האלה! יש לי 12 חורים באוזניים (8 בימין ו 4 בשמאל) והיה לי עגיל בשפה. תמיד רציתי לעשות בלשון ובגבה אבל לא יצא לפועל! קעקועים אין לי כי תמיד פחדתי אבל אני שוקלת לקעקע את השמות של הבנים. כנראה שנעשה עם בעלי ביחד!
אני בחיים לא יעשה קעקוע!!! ומקווה שזה לא יקרוץ לילדים שלי... אולגה - תמונה יפה של הקעקועים
חחח איזה סקר מצחיק אני מאוד אוהבת קעקועים ומתה לעשות אבל מפחדת סתומה לגמרי אוהבת קעקועים צבעונים כמו אולגה המדהימה והייתי מתה לעשות חצי יד קעקוע צבעוני כמו אסתריקה אבל אין לי אומץץ באסהה לי עגיל באף היה לי בכיתה ט' וירד אחרי יומיים אחרי שאמא שלי אמרה לי שישאר לי חור באף חחחחח אוזן אחת שני חורים והשניה אחת זהווו
יש לי פירסינג בטבור , חורים באזוניים והיה לי פעם גם באף יש לי שני קעקועים אחד בכתף מקדימה קטנטן שחור לבן ואחד על הגב התחתון גדול צבעוני אני אתן לילדים שלי לעשות אם ירצו :) ואכן שוקלת להוסיף עוד..