לילה ס-י-ו-ט!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, חייבת לספר לכן על הלילה ה"כיפי" שהיה לי..

לפני כמה ימים התחילה לי פריחה אדומה ומגרדת רק על הבטן. זה התחיל מסתם כמה נקודות אדומות, אבל התפשט לפריחה מגרדת ולא כיפית בעליל.

קבעתי תור לרופא עור למחר, אבל בגלל שרופא הנשים שלי מקבל בימי שלישי הלכתי אליו אתמול. הוא אמר שהוא חושד שזו גרדת הריון (PUPPP) ושטוב שקבעתי תור גם לרופא העור..

שלח אותי לעשות בדיקות תפקודי כבד
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תהיי בריאה!!
  • מסכנונה שלי
  • תודה מתוקות!

בינתיים אני מנקרת על המקלדת בעבודה..
    מקווה שאוכל לחתוך הביתה מוקדם..
  • אז לכי הבייתה מותק
    למה את סובלת ?קחי לך יום מחלה

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • יש לי הרבה דברים לסגור לפני הלידה..

לא יכולה עדיין לצאת..

אבל נראה לי באמת אלך מוקדם לפחות.. להשלים איזה 100 שעות שינה

• אוי תרגישי טוב.... אולי טלק ירגיע את הגירוד?
  • היה לי משהו דומה בעבר בשבוע 24. אחרי שפגשתי רופאים מעצבנים מאוד מאוד, באמצע הלילה, כשלא יכולתי יותר הגעתי לבית חולים.

התחייסו הרבה יותר טוב, גילו שזו אלרגיה ונתנו מה שצריך ועבר תוך כמה ימים.

אם את רואה החמרה, גשי למיון נשים/יולדות. מה כבר יכול להיות?

• ממי זה יצא לי בדיוק בשבוע 41 פשוט סיווווווווווט ,הגעתי עד למיון פחדתי לקחת תרופות כי הנקתי ,אז סבלתי וסבלתי ,נתנו לי זריקה של סטרואידים שעזרה בדיוק ל5 שעות בסופו של דבר במיון נתנו לי כדורים שלא הסכמתי לקחת עד שתחקרתי רוקחים ויועצת הנקה וזה עבר תודה לאל....הייתי פשוט שטיח אדום מהבטן ועד לרגליים...מבינה לליבך תנסי אלוורה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה