גם לי בא לפתוח את.הבןקר עם סקר קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כם לי בא לפתוח את.הבוקר עם סקרררר:
    אז ככה חופשת לידה-אני כבר
    1 כמה זמן לקחתן? מי שלא ילדה כמה זמן אתן חושבות לקח
    2 האם חזרתן לאותו מקום?

1 אני כבר כמעט 5 חודשים וממש בא לי להיות.שנה
    2 לא בא לי לחזור לאותו תפקיד עדין מתלבטת.עם לעזוב ולקחת.פיצויים ולמצוא משהו חדש

6 תגובות
עמוד 1
  • 1 כמה זמן לקחתן? מי שלא ילדה כמה זמן אתן חושבות לקח

בהיריון הקודם יצאתי לחופשת הלידה בתחילת החודש התשיעי (21 יום לפני הלידה) וחזרתי כשאריאל הייתה בת 3 חודשים בדיוק - כלומר הייתי 4 חודשים בחופשה. למזלי חמתי שמרה עליה אז לא הייתה לי בעיה לחזור.

בהיריון הנוכחי אני יוצאת בשבוע הבא :) שבוע הבא זה שבוע העבודה האחרון שלי... וכמו בראשון שוקלת לחזור רק לאחר שהפשושית תהיה בת שלושה חודשים בטח באזור ספטמבר

2 האם חזרתן לאותו מקום?
  • חזרתי אחרי 5 חודשיים ובא לי עכשיו עוד חופשת לידה ,למרות שנשאבתי לשיגרה זה ממש קשה....

• אני בהריון ראשון...

בע"ה רוצה לעבוד עד הסוף.

אבל אם יהיה לי קשה אולי אני אנצל את כל הימי החופש שלי והמחלה ואצא לחופש עד שאני אלד בע"ה.
    [/url
  • אני חזרתי אחרי 4 חודשים

בעלי סטודנט שככה המצב לא אפשר לי להישאר עוד רגע בבית

• רוצה לקחת 5 חודשים ולא בטוח שלאותו מקום עבודה (מתכוונת לעשות סקר במהלך החופשה)

• הייתי סטודנטית בזמן שהייתי בהריון (שנה אחרונה) 7בנוסף, עבדתי כאחראית בקייטרינג בזמן הפנוי שלי... בחודש שביעי יצאתי לשמירת הריון עקב רעלת ולא חזרתי למקום עבודה הזה......... ומאז ועד היום אני בבית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה