דיייייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי כוח.. אני פשוט לא יכולה להפסיק את הדמעות ואני לא יכולה להראות לסביבה שלי שאני נשברת נמאס לי לשדר שהכול תקין ואני בסדר..... נמאס לי כבר לעשות כול יומים בדיקות דם U.S אני עייפפפההה כבר ומה הזקיק הזה לא רוצה לגדוללל הוא ניהיה קטןן
    למה??? אין לי כבר כוח אני יודעת שאני צריכה להיות אופטימית ולחשוב טוב אבל כמה אפשר..
    אני סופית מיואשת ועייפה.. אין לי כוח ואין לי חשק לשום דבר ... ממש לשום דבר.

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
10 תגובות
עמוד 1
  • אלונה יקירתי,
    לכולנו יש תקופות של שבירה.. זה קורה ומותר לנו קצת להתפרק
    אף אחד לא ביקש ממך להיות כל הזמן חזקה, מה שכן, אסור לך להתייאש
    את חייבת להמשיך לקוות ולהאמין שבסוף יהיה טוב..
    כל התקופה הזאת תהיה שווה ליום שתיראי בבדיקה שני פסים
    וביום שיהיה לך ילד שיקרא לך "אמא".
    אז בנתיים, קחי לך יום חופש מכל הלחץ סביבך, תנוחי, תנסי להתעודד
    ולצבור כוחות להמשך הנסיונות..
    וכמובן שקבלי מלא מלא

"כל דרך שאין בה מכשולים לא מובילה לשום מקום".... תזכרי את זה תמיד
  • היי אלונה מותק מצטרפת למה שהדס אמרה גם לי ממש לא מזמן הייתה תקופה שבכיתי,כעסתי ופשוט נשברתי ,לכולנו יש רגעים כאלו אבל את צריכה ליהות חזקה ,להמשיך לאמין ובשום אופן לא לתאייש,גם אני עכשיו לאחר מעקב זקיקים נוסף שהיהו בו תוצאות כל כך טובות וערכות ביוץ היהו חיוביות קיבלתי מחזור עוד באיחור 4 ימים (כל כך שמחתי בלב) עד שלא התחילו הכתמות הארורות ,בכיתי המון ,ששוב לא הצלחנו ,אבל אין לי ברירה אלא להמשיך הלאה ,אז תעודדי מאמי ובשורות טובות .שולחת חיבוק ומאד אבל מאד מבינה את כאב ו תיסכול שלך .
  • אחרי התשובות של הבנות המהממות לא נותר לי אלא לשלוח לך

והמון חיזוקים

בשורות טובות א מ ן !
  • מתוקה.....אני כ"כ מבינה לליבך...היום קיבלתי את הווסת אחריי יומיים של איחור ואחרי חודש ראשון של טיפול עם האיקולוקמין...אני באמת לא מבינה מה יכול להשתבש!??! הרי פעלנו בדיוק כמו בספר...חזרתי הביתה מהלימודים שבורה ומרוסקת..לא הפסקתי לבכות...אבל אז...אז הבנתי שהכל מכוון מאבא שבשמים..הוא מחליט ומכוון הכל..
    אז עכשיו החודש הזה זה הזמן שלנו להתפלל אליו שהחודש ה-ז-ה-!!! שבחודש הקרוב הבא עלינו לטובה..חודש סיוון-החודש שבו קיבלנו את התורה הקדושה-נקבל גם אנחנו את מבוקשנו...
    תהיי בשמחה ואל תתיאשי לעולם!!!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מתוקה שלי, הבנות ענו לך מקסים!!!
    שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים

• אלונה אין לי הרבה מה להוסיף רק להגיד לך שמותר להישבר אבל צריך להרים את הראש ולהמשיך הלאה ולהיות אופטימית, בע"ה בקרוב יהיו לך בשורות טובות,
    שולחת לך חיבוקים וחיזוקים...

• [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • היי אלונה, מכיוון שאני המון זמן בפורום הזה קראתי המון מקרים, וזכור לי אחד ספציפי בו מישהי כל הזמן בבדיקות הזקיקים שלה לא גדלו ונותרו קטנים בסוף זה הסתדר ועכשיו היא באמצע הריון אז כמו שרשמת בסופו של דבר את תחבקי אוצר עוד קצת סבלנות
    בהצלחההה!!
  • היי אלונה
    גם אני מחכה ומצפה בידיוק כמוך נכון יש בדיקות והמון בדיקות אבל בסופו של דבר זה יישתלם אני ישתף אותך שאני שומעת המון מקרים של בנות שחיכו וחיכו ובסוף ניקלטו ככה וזאת ניקלטה ככה כול אחת והסיפור שלה וזה ממלא אותי תקווה כל פעם מחדש אני בן אדם מאמין ואני מאמינה שכל דבר מכוון מהשמיים וכל דבר קורה בזמן שלו! מבינה לליבך .. תיהיה חזקה

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • בוקר טוב לכולן.... תודה רבה על התמיכה ואתן פשוט צודקות וצריך תמיד להרים את הראש ולחשוב באופטימיות....
    אני מאוד מקווה שזה החודש המיוחל... עכשיו התחלתי לקחת שוב איקוקלומין ואני מקווה שאחרי הפעם הזקיק שליייי ייגדלל

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה