היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני נהיית עצבן!! אבל עדיין חולה עליו למרות שאני משתגעת עליו מעצבים. שניה עצבנית, שניה אוהבת
חחחחחחחח זה קורה לבעלי
חחחחחחחחחחחחח גם בעלי היה חולם שאני בוגדת בו (לפני ההריון) ולא היה מדבר איתי חחחחחח אבל עכשיו הוא מרשה לעצמו להיות רגוע כי אפילו בחלומות שלו אף אחד לא יגע בי בהריון
גם לי זה קרה פעמיים בהריון של נהוראי שאכלתי סרטיםםםםםםםם חיפשתי לו בפלא, האזנתי לשיחות
אני איתך נופר... גם לי יש חלומות כאלו לפעמים, אני שמה אותם בצד בבוקר ולא מתייחסת... אבל זה נובע מחוסר ביטחון, הכוונה שלי שבזמן הריון אני לא בדיוק מתה על עצמי מבחינת מראה... מגוף רזה ניהייתי עגלגלה מדי לטעמי, מחזה מידה C נהייה לי דאבל D, הפנים משמינות... ולא משנה אם בעלי יגיד לי מבוקר עד לילה שאני סקסית בעיניו, בראש שלי אני לא מרגישה ככה... וזה גורר גם חלומות ושטויות מהסוג הזה... בע"ה אוטוטו מסתיים ההריון אני נכנסת בעצמי חבל"ז, טיפול 10,000 !!!!!!!!!!
אני הייתי קצת חרדתית בהריון...
אני זוועה בהריון.. חייבת דיאטת כאסח מידית אחרי ההמלטה
וואי גם אני ככה!! איזה חלומות הזויים יש לי. השבוע היה לי חלום ממש מוזר בעלי בגד בי, עזב את הבית ואז התחתנתי עם איזה איש עם קרחת
אני שנאתי את הגוף שלי בהריון ועליתי רק 12 קילו בסה"כ שחצי מזה נראה לי היו הבצקות...בקיצור הרגשתי זוועה עם עצמי
אולגה יא כוסית!!!! מי יכול להתחרות באחת כמוך בכלל?!
לא נראה לי שהשתנתי בצורה הזו בהריון... לא הייתי קנאית יותר או פחות. טוב האמת בקושי יצאתי מהבית כי הייתי בשמירה אז בעלי תמיד קירקר סביבי!