"הילדים שלך רזים" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה כבר אני יכולה לשמוע את המשפט הזה??
    כמה???
    ההורים שלי משגעים אותי!!!
    מה אני יכולה לעשות?? לשים להם שמרים מתחת לכרית בלילה???
    ומה הם מצפים? אני בעצמי שוקלת 46 ק"ג!! ואני בת 31!!!

הם אוכלים טוב מאוד!
    גם בבית וגם בגן, אני דואגת לזה תמיד!
    אוףףף אני לא יכולה לסבול את זה!

17 תגובות
עמוד 1
  • אין מה לעשות.....תמיד יצפו שילדים יהיו שמנמנים ועגולים, אבל בגילאים המבוגרים יותר זה מתהפך....פשוט להתעלם. אין הרבה ברירה.

• כן כן גם אני מכירה את המשפט הזה וגם אותי משגעים אם המשפט הזה תראי את ליה היא לא תוכל לסחוב את התיק מה את לא עושה לה בדיקות, אולי היא צריכה ברזל ואולי ואולי תשתקו כבר כן זה מעצבן אבל מה לעשות ליה עוד מעט בת שש עולה לכיתה א' גובה ממוצע משקל מתחת לעקומה רופאת הילדים אמרה שהיא בתת ת**** אבל אין מה לעשות כי היא גובהת אז זה בסדר הייתי איתה מיליון פעם על הנושא הזה וכל פעם אותו הדבר הילדה גובהת הכל תקין ובדיקות הכל תקין אני גובה וגם מאוד רזה אז אומרים לי תראי את רזה בטח את לא אוכלת אז את לא נותנת לילדים לאוכל.
    אז מותק שיגידו מה שהם רוצים אני יודעת שאני לא מרעיבה את הילדים שלי ואני יודעת שהלוואי כולם היו קונים וכל הזמן קונים לילדים כל מה שהם מבקשים ויש להם בארונות ובמקרר ולא מחסירים להם אפילו את כל השטויות שלהם אז אין לי בעיה שיגידו.

• תגידי להם גם הילדים שלכם רזים!
    שיבינו את הרמז!

• אם אני זוכרת נכון, אחות טיפת חלב אמרה על אלעאי כשהיה תינוק שהוא שמן ושהוא יגדל להיות ילד שמן. אז היא אמרה.
    מסקנה: לכל אחד יש את האמרות הטיפשיות שלו. תעבירי את זה.
  • אני לא יכולה להוציא תמונות שלי כשהייתי קטנה, הייתי הר אדם

• אוייש באמת...
    כנראה אין להם משהו אחר להגיד

ותגידי להם ש- ילד רעב- אוכל
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • טוב, עשיתי בדיקה מקיפה.
    מה הם רוצים מהם לכל השדים והרוחות?????????????????????

• ענבר,
    חנקת, אבל חנקת אותי מצחוק עם הבידקה המקיפה!
    אני על הרצפה פה!!!

נכון שהם מגזימים??

• קודם כל הם ממש לא נראים רזים במיוחד הם נראים נורמליים לחלוטין
    חוץ מזה כשאומרים לי שאופירי רזה אני אומרת מעולה מה עדיף שתילחם במשקל שלה כל חייה?עדיף כך
  • אני שמתי לב שתמיד אומרים לי את זה אנשים מלאים שיש להם ילדים מלאים
    מה עדיף באמת?ילדה בת 3 שהעובי רגל שלה הוא כמו שלי?
    גם אני רזה...שוקלת 60 ק"ג אבל אני 1.73 וגם על עצמי אני שונאת שמעירים לי...
    אני אוכלת טוב..ממש כמו גבר ממוצע לפעמים אפילו יותר מבעלי והוא עדיין מלא ואני רזה..גנים משובחים!
    אצלי גאיה ממש ממש רזה.היא שוקלת 14 קילו והיא תכף בת 4.
    ותמיד חמי אומר לה יו רואים לך את העצמות..ושתבינו שהגיסות שלי היו בגילה הן היו ממש ענקיות..כמו הילדה ממאסטר שף ילדים...ולדעתי זו ממש הזנחה לתת לילד להגיע לןמצב כזה וגם אמרתי לו את זה
    גאיה עושה קקי 3 פעמים ביום אחרי כל ארוחה..החילוף חומרים שלה טס..אז מה הפלא
    תנסי פשוט להבליג..מי כמוני יודעת כמה זה מרגיז וכמה זה רומז שמשהו שאת עושה לא בסדר..תהיי שקטה
  • עדיף רזים ממשקל יתר.
    גם אני רזה היום כמבוגרת וגם כילדים היינו רזים .
    תמיד היו אומרים לאמא שלי "אוי הילדים נורא רזים" ואמא שלי תמיד היתה אומרת "יש להם את כל החיים להשמין...."
  • עדיף רזים ובריאים

תמיד יהיה לאנשים מה להגיד
    השבוע הייתי עם רוני אצל דיאטנית, כי היא באחוזון 3, והאחיות בטיפת חלב משגעות אותי. עשינו בדיקות דם מקיפות, תקין. בשביל השקט שלי הלכתי.
    עברתי איתה על התפריט הממוצע של רוני, ראתה את הילדה וממש לא הבינה מה אני עושה שם הילדה אוכלת טוב, פעילה,עירנית,אבל רזה.

קיצור, יש לך ילדים 5555!
  • גם אצלי יותמי רזה, הוא אוכל יפה אז מי שאומר לי אני פשוט מדפדפת.
  • אומרים שהילדים רזים? אז אומרים...
    את יודעת שהחלקים החשובים בהתפתחות, דהיינו השכל, המוח והתפקוד, מתפתחים לתפארת וזה הכי חשוב
  • אנשים חצופים.

בשמת
  • הם לא רזים !! הם מעוצבים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה